Lekparkshäng!

Äntligen börjar en av lekparkerna vi har alldeles runt hörnet att tina fram och vi spenderade idag hela eftermiddagen där, jag och Jolie. Rutinerna kraschade helt då vi var ute tills efter klockan slagit sex men det är ju så härligt med både värmen och att dagarna åter är ljusa även efter middagstid. Jolie hade garanterat kunnat leka en timme till men jag vågade inte chansa på ett blodsockerfall hos damen i fråga så vi knatade hem för en sen middag som vi åt i soffan under en filt. En mysfaktor på 100% på det.
 
 
Lilla fröken somnade snabbt ikväll men störs nu av en jobbig hosta som jag känner igen alltför väl. En kruppnatt verkar vänta och därmed VAB imorgon. Hoppas, hoppas vi slipper men jag känner igen symptomen och har sett utvecklingen alldeles för många gånger för att för att inte se vad som komma ska. Jag hoppas dock innerligt att jag har fel. Inte för VAB:en i sig utan för kruppnätterna som inte är att leka med. Usch och fy. 
 
Kvällskramar ♥
 Kommentarer
marie

Härligt att det våras! Jag var förresten i Sundsvall i helgen och bodde uppe på Södra berget. När jag stod där i fönstret och blickade ut över staden så tänkte jag faktiskt -Här nånstans bor ju Malin :) Fantastiskt vy där uppifrån!
Jag håller tummarna för att natten inte blir alltför jobbig!
Stor kram!

Svar: Men åh vad mysigt! Fel sida stan från där jag bor men du borde haft utsikt av "min" sida stan från Södra, hihi :) Stor kram!
Malins Blogg

Heeelt underbart med vår!

Åh.. hoppas, hoppas hon får sova gott utan hosta. Så trist! Kram!

Kommentera vad mitt nästa inlägg ska handla om :)

Härligt!
Fina bilder :)

Härligt med massor av frisk luft, här i Alingsås har våren kommit med krokusar, tussilago och knoppar på träden, du måste längta dit också va? =) Skulle mycket väl kunna tänka mig att bo uppåt i landet, men enda nackdelen jag kan se är den låååånga väntan på vååår =)

Svar: Ja, längtar verkligen! Vi har dock börjat få både små tussilagos samt gröna gräsmattor här och där, underbart :)
Malins Blogg

Här har vi också underbar vår. Idag kunde jag köra träningsrundan med bara en tjock tröja och ingen jacka. Underbart.

Svar: Åh vad härligt!
Malins Blogg

Yasmine

Stackars söta lilla Jolie som har den dumma hostan!! Hoppas hon fick en natt med ro.. <3

Svar: Tack Yasmine <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »