Lördagsträning & Starkt söndagsgäng!

Hej vänner!
 
Jag tog visst lite bloggledigt här i helgen vilket var helt oplanerat men tider har svischat förbi i raketfart. Vi har haft ett underbart vårväder hela helgen och denna nya vecka verkar starta likadant. Lovely. Har ni haft en härlig helg?
 
Jag har börjat att pusha på min egen träning lite hårdare igen. Jag kör fortfarande mina två pass med Mia varje vecka och de är orubbliga, jag älskar dem, men när jag känner att det finns läge så smyger jag in extrapass här och där. Kroppen svarar än så länge bra och jag älskar't!
 
 
I lördags körde jag ett tungt pass för överkropp. Bänkpress, chins, latsdrag och hantelrodd. Mycket fokus på rygg och då framförallt latsen som jag behöver börja stärka upp ordentligt för att klara mitt mål med tio strikta chins innan året är slut. Lördagspasset avslutade jag sedan med tre intervaller Tabata för bålen. 
 
 
Igår stod istället ett högintensivt pass på agendan där hela kroppen fick jobba ordentligt. Vi blev ett starkt söndagsgäng som körde ihop och peppet var stort. En av sakerna jag älskar med Sportsgym är stämningen som råder där. Alla får alltid vara med och vi är bra på att bjuda in varandra. Igår var det Johan, som jag egentligen inte alls känner, som dök upp precis när vi skulle köra igång och direkt hakade på inbjudan att köra passet med oss vilket gjorde att peppet blev ännu bättre. Passet fick avslutas med en härlig bonus i form av en Tabata av denna övning. Den bränner bra i rumpan men tar även gott i baksida lår. Testa gärna!
 
Har ni tränat något i helgen?Kommentarer
Johan Sundberg

Hej :)

Kul att vara med och bra utmaning som avslutning!
/Johan

Svar: Kul att du var med Johan :)
Malins Blogg

Ingela Christiernin

Jag tränade i lördags. Det blir tre pass i veckan. Vet att jag sa att jag skulle köra två pass, men det är alldeles för roligt för att träna så sällan. På lördagar kör jag förutom mitt program lite hårdare med en kroppsdel, rygg i lördags. Jag ska prova den där rumpövningen ikväll, så rolig ut =)

Svar: Vad härligt att höra Ingela! Jättekul att du kör på så bra, stolt PT här :)
Malins Blogg

Jag har såklart sprungit :)
Underbara löpning som jag älskar :)
I helgen fick jag t o m springa utan vantar och halsduk för det var ju så varmt! VÅR!!

Svar: Åh vad härligt Linda!
Malins Blogg

kul och va ett gäng som kör, alltid peppande :)

Du.. en sak om ditt företag, du måste inte svara om du vill men lite nyfiken. Ekonomin, hur sköter du din bokföring och allt sånt, använder du dig av något företag?

Svar: Jag sköter all ekonomi, redovisning, bokslut själv. Pluggade ekonomi efter HR så känns skönt att kunna göra det själv, speciellt när jag var i uppstarten och ville hålla kostnaderna nere. Nu funderar jag dock på att leja bort vissa bitar då det tar väldigt mycket tid :)
Malins Blogg

Emma Vuckovic

Var tvungen att testa en tabata med den där "rumpövningen". Skrattade först lite när jag såg hur man gjorde men sen var det inte lika roligt längre ;) Shit vad jobbigt!! Får se hur det känns imorgon hi hi =)

Svar: Visst är den härlig!!!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »