Michael Kors

Hej vänner!

Ni som följer mig på Instagram fick ju se denna goding för ett par dagar sedan. Jag fick den i present av mamma och pappa när jag fyllde år, eller ja, vi beställde den ett par dagar innan min födelsedag och jag fick den för ett par dagar sedan. Visst är den fin? Har länge velat ha en klassisk och rejäl klocka men med fina detaljer och denna stämmer in på alla punkter. Från Michael Kors.
 
 
Annnars säger vi T.G.I.F med stora bokstäver idag. Vissa veckor springer iväg medan andra, som denna, masar sig fram lite väl sakta. Ingen sol i sikte i helgen men asfalten är torr på vägarna och snön försvinner allt mer. Vågar vi hoppas på att våren är här nu eller är det lite väl optimistiskt med tanke på att det "bara" är mars ännu och att jag bor i Norrland? Hihi!
 
Fredagskramar!Kommentarer

Jag tror att våren är här trots att det bara är början av mars, 8 grader i Stockholm=fantastiskt!

Trevlig helg :)

Svar: Åh vad härligt! Här har vi fem grader varmt idag, hoppas att solen kikar fram så är vårkänslorna här på riktigt :)
Trevlig helg på dig med!
Malins Blogg

Sofia

Så snygg! Vad heter modellen?

Svar: Det är denna: http://www.klockmaster.se/prod/Michael-Kors-Blair-Chronograph_27981/Blair_3532/SWE/SEK Köpt ner på Kent/Klockmaster på stan :)
Malins Blogg

Sååå snygg!! Och ja, nu tror jag våren är på gång, även uppe hos er (håll inte på med något annat nu vännen, det vill jag inte höra!! haha) :D

PUSS

Hur fin som helst är den! Jag är dock mer en guld-tjej när det kommer till smycken! Har dock massor av fint silver som bara ligger, lite trist men känner inte längre att silver passar mig.

Visst vågar du hoppas på att våren är här, eller åtminstone på gång! Vi hade iaf nästan 10+ här häromdagen, men man kanske får nöja sig med att det än så länge, oftast, är en småkall vår ;)

Hoppas du får en mysig helg!

<3 stor kram till dig!

Paul Svensson

HEJ! Denna blogg är bäst <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING .....M.M
http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794
Kram

Vilken fin klocka!!!

Så himla fin!!

Kolla in den här sidan sandrautter.vemma.eu här finns alla kosttillskott man behöver. Finns i energidrycken. Hur ofta kan man säga att man dricker nyttig energidryck? Det är vitaminer, mineraler, ahloe Vera och mangostan i. Allting är naturligt och det finns även bodeburn för de som vill gå ner i vikt. Bästa är att om du beställer bodeburn produkter så får du en app som berättar exakt vad du ska äta och när, en personlig tränare i mobilen !! Riktigt bra produkter ! Så testa dessa !

Vilken snygg klocka!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »