Lördag & Saknad

Hej vänner!
 
Igår hade jag verkligen ont i hjärtat när det var dags att lämna Jolie för en helg med sin pappa. För det mesta går det bra, även om saknaden alltid finns där, men igår var det riktigt jobbigt. Dock bestämde jag mig för att tänka positivt och efter en härlig fredag med ett bra pepp kändes det sedan helt okej. Hon kommer ju till mig imorgon igen.
 
Idag har fredagspeppet övergått till lördagspepp där långfrukost har hunnits med, en promenad i det varma vårvädret och nu är jag nyss hemkommen från en Birsta/Ikea-tur. Jag håller på att göra om i mitt och Jolies sovrum så att det blir mer hennes rum och idag har jag bland annat köpt en rosa fluffig matta dit. Längtar tills hon kommer imorgon så jag får visa henne :)
 
Dagens Mama utan Kiddo :)
 
Sprang även in på Rut&Circle för att köpa ett par nya Dr.Denim, det går liksom åt på löpande band i min garderob. Pratade lite med tjejerna som jobbar där och just nu är det kaos i butiken men till veckan har de nyöppning, förhoppningsvis med härliga vårnyheter och bra erbjudanden. Spännande!
 
Nu ska jag svepa min kaffe här och sedan sticka ned till gymmet för ett överkroppspass hypertrofi. Efter det väntar lördagsmiddag med nära och kära. 
 
KRAM ♥
 
Ps. Tack för fin respons på gårdagens inlägg. Jättekul att ni uppskattade det! Kommentarer

så himla härlig bild på dig! låter som om du haft en perfekt dag tycker jag. så perfekt som den kan bli när din lilla tjej är iväg förstås :)

kram och trevlig kväll på dig ♥

Svar: Tack vännen, hela helgen blev så bra den kunde bli och nu är hon hemma igen och sussar gott i sin säng :)
KRAM <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »