Oändlig tacksamhet. Oändlig kärlek.

Att mitt i en tolvtimmars-som-blev-en-fjorton-timmars-arbetsdag få en timme tillsammans med Jolie är ovärderligt.  Timmen gav mig så mycket energi, my god, hur mycket kan man älska en annan person egentligen? Fantastiskt. Underbart. Oändlig tacksamhet. Typ så.
 
 
Vi spenderade timmen med en långpromenad ner mot stan där slutdestinationen var Sportsgym. Kilade in på Wayne's och tog en fika på vägen. Galet men underbart att det var 18 grader i solen idag. Premiär på både skinnjacka, Converse och Bee:t vilket alla tre är säkra vårtecken.
 
 
Jolie ville ta kort på mig idag och sa åt mig att ställa mig "där" och sedan skratta litegranna. Vart kan hon ha fått det ifrån? Haha! Dock skönt att jag äntligen börjar få lite användning av ungen ;)
 
 
Oändlig kärlek gånger tusen. Hon och jag. För alltid och alltid och alltid.
 
Nej, nu ska jag svara på lite frågor från pto-klienter och sedan väntar sängen. Ögonen går i kors sedan många timmar tillbaka. Jolie har varit pigg idag så händer inget oväntat under natten blir det dagis för henne imorgon och sedan tar vi helg. Tjihoooo!
 
Natti ♥Kommentarer

Underbara bilder som verkligen visar kärleken mellan er, fantastiskt <3

It's true love!! Härliga bilder!!!

Så underbart :)

Men perfekt ju! Att hon lyckades pricka in hela dig också, ja, äntligen börjar de komma till användning hos bloggmammorna, hahaha!

Ni är såå fina, längtar efter er <3

fiiiina ni!

Sandra

"...dock skönt att jag äntligen börjar få lite användning av ungen" Alltså, skrattar högt för mig själv här :D

KÄRLEK <3

Ha en härlig fredag, kram!

Haha så söt!!

Malin

"Skönt att jag äntligen börjar få lite användning av ungen" Haha, skrattade nästan rakt ut!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »