Soft Sunday

Plötsligt händer det även i den här familjen. Soffhäng, pyjamas och mys hela dagen. Varvat med lite bus såklart. Att somna tätt intill varandra i soffan mitt på ljusa dagen - hur mysigt på en skala? Förmodligen välbehövligt för både stor och liten och jag hoppas att vi nu laddat energi för en intensiv kommande vecka. 
 
Vasaloppet har varit på i bakgrunden hela dagen. Jag är så imponerad av alla som kör. Träning i alla dess former handlar så mycket om vilja och vilja det måste man verkligen ha för att kämpa sig igenom nio mil. Förmodligen krävs extra mycket vilja ett år som i år då spåren verkar ha varit riktigt jobbiga och/eller obefintliga. Har ni kikat idag? Kanske till och med åkt själva?
 Kommentarer

Visst är det skönt med lugna söndagar ibland, det behöver man. Vi startade dagen i soffan med Vasaloppet och scones, sååå skönt!

Svar: Vilken helglyx med scones :)
Malins Blogg

Vasaloppet vill jag alltid se och att kombinera det med en skön soffsöndag är superskönt! Sen passade jag på att springa en sväng efter, balansen är viktig. Ha en fortsatt skön söndag söta du :) Gillar din blogg Malin :)

Svar: Tack Linda <3
Önskar dig en härlig start på veckan!
Malins Blogg

» Eva

Ser alltid på Vasaloppet, med ett öga i alla fall. Det har verkligen alltid varit tradition i min familj och jag för den vidare till barnen ;-) Mys med lugn och skön söndag!

Svar: Samma här, har nog sett de flesta Vasalopp, är ju någon mysigt och speciellt med den söndagen :)
Malins Blogg

Åh, vad fina ni är! Och vilken skön söndag ni hade <3

Kram N

Svar: Ja, en lugn och skön dag :)
Önskar dig en fin vecka vännen! Kram!
Malins Blogg

Nilla :)

Underbara flicka, ryms mycket bus i den där lilla kroppen, ha ha <3
Det där är vad man kallar mysdag :), jag hade gärna kollat på vasaloppet, men det va jobbdag för min del.
Puss o kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »