Strong Girls

Efter en blåsig men härlig dag på Norra Berget drog vi igår eftermiddag ner på Sportsgym för ett lyftarpass. Det är ibland svårt att få det att gå ihop på helgerna plus att tiden vi har tillsammans då är dyrbar och med hänsyn till det fick Jolie igår följa med på gymmet. Hon är så duktig på att lyssna på vad hon får och inte får göra så det fungerar jättebra att ha med henne. Dessutom så älskar hon ju att träna själv och tycker det är SÅ kul att få vara med mamma på jobbet. 
 
Igår stod knäböj och marklyft på schemat. Många lyft och mycket teknik och passet blev ett hopp framåt teknikmässigt för mig. Speciellt till marklyften sett. Tänkte skriva mer om det senare. Jolie körde mer på spring i salen och avslutade sedan med några plankor. Stark och uthållig tjej!
 
 
Älskar att Jolie alltid spänner sina biceps oavsett vad hon har tränat. Även när hon ätit upp maten vid middagen säger hon att hon blivit stor och stark och ber en sedan att känna på hennes muskler, haha :)
 
Idag lutar det mot en favorit i repris med Norra Berget + eftermiddagsgym. Det blåser lite mindre och solen stod högt på himlen redan klockan 06:30 imorse. Hur underbart?Kommentarer

Så härligt :) Här i Ängelholm är det grått och regn idag så passar perfekt med en tvättdag idag :)

Svar: Skönt att få det gjort inför nya veckan :)
Malins Blogg

Vad fina ni är! Kärleken er emellan verkligen strålar=underbart!

Svar: Tack Linda :)
Malins Blogg

Anonym

Kan ändå tycka att ett gym inte är en plats för en treåring? Även synd att stressa från en lördags utflykt för att mamman ska hinna träna?

Svar: Vad skönt att vi inte behöver tänka på ditt tyckande :)
Malins Blogg

Michaéla Rehn

Vilka fantastiska bilder, man blev så glad av dem! :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Men åh jag blir alldeles varm i hjärtat av dessa bilder, fina ni!! <3

Svar: <3 <3 <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »