VAB-glass!

Vi avslutar denna vecka på samma sätt som vi avslutade den förra, nämligen med VAB. Efter en hostig natt och velig morgon bestämde jag mig i sista sekund för att Jolie skulle få vara hemma idag. Jag hade ingen termometer hemma, den är hos Mattias, men jag var säker på att hon hade feber. Hon kändes varm, blev ledsen för småsaker och var alldeles blank om ögonen. Såklart hade hon ju inte feber när vi väl kollade sedan men det känns ändå bra att hon får vara hemma. Allmäntillståndet är ju viktigare än vad termometern visar och dessutom kanske hon får chans att bli ordentligt frisk nu efter en vecka med en förkylning som gått väldigt upp och ner. 
 
VAB-glass!
 
Apropå feber och termometern, så jisses vad grejer det är att tänka på vid en separation. Nu är det snart ett år sedan vi valde att gå skilda vägar men det är fortfarande massa praktiska saker att ordna med. Bland annat att skaffa en till febertermometer då så att vi slipper släpa den mellan och sedan visst glömma den. Skrivs upp på handlingslistan pronto.
 
Torsdagskramar!Kommentarer
» Fanny

Vilka sjukt underbara bilder :))

Tänk vad en glass kan göra en sjuk tjej glad :)
Härliga bilder!

Lilla stora tjejen! Jolie och jag kan ju bilda klubb i vår sjukstuga :( Glass är gott med och jag tycker nog jag är värd en mitt i veckan nu när jag är sådär ynklig ;)

En sådan söt liten docka!

Ge din dotter en energidryck istället för att stärka relationen samt förbättra dotterns hälsa.

MVH
Energidoktorerna


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »