A New Chapter

Hej vänner!
 
Utbildningsdagen i Stockholm igår var lång, rolig och givande och jag tänkte berätta mer om den i senare inlägg. Jag landade på Midlanda sent igår kväll och är nu på hemmaplan redo att starta igång en ny jobbvecka. Med ny jobbvecka menar jag verkligen ny. Ny fast ändå inte. Jag ska berätta.
 
I februari fick jag en förfrågan om ett roligt, utmanande och för mig väldigt passande jobb. Jag blev något förvånad men mest glad och stolt. Det kluriga med erbjudandet var mitt eget företag. Om jag skulle tacka ja och ta en tjänst på 100% skulle det innebära att jag måste avveckla eller åtminstone skära ner rejält på min egen verksamhet. Mitt företag som jag slitit med dygnet runt för att bygga upp till vad det är idag. Men å andra sidan lockade den där tjänsten som skulle innebära ett kliv framåt för mig i träningsbranschen, ge en trygghet och ge utmaningar på nya sätt. Att tacka ja skulle lite innebära att förlora friheten men istället vinna tryggheten. Efter ett par möten, telefonsamtal och mailkonverastioner tackade jag två veckor efter erbjudandet ja till tjänsten. Idag gör jag min första dag som platsansvarig på Sportsgym i Sundsvall. 
 
 
Det svåraste med detta beslut var vad jag skulle göra med mitt egna företag. Först kändes det som ett nederlag. Det gör det inte alls längre. Jag sätter det bara lite på paus och utvecklas på andra plan under en tid i mitt liv. Mamma Boot Camp kommer att finnas kvar och likaså kommer jag att fortsätta att ge föreläsningar. Men resten kommer i lagom takt att avvecklas. Så företaget kommer att vara aktivt men på minifart. När jag satt i möte med ledningen för ett par veckor sedan fick jag frågan när jag ville ha semester. Hör ni? S-E-M-E-S-T-E-R! Vad är det liksom? Att vara helt ledig när man är ledig och dessutom få betalt för det. Wow! Haha :)
 
Vad kommer jag då att göra i praktiken framöver? Jag kommer ha driftsansvar för våra tre anläggningar i Sundsvall vilket känns utmanande men också så roligt. Med en sådan här tjänst medföljer naturligt en hel del administrativt men jag kommer att fortsätta att jobba med personlig träning och gruppträning på Sportsgym. Något annat finns inte på kartan, det är ju det jag älskar allra mest.
 
Så - massa nytt men också en hel del bekant. Nu kör vi!Kommentarer
Ulrika

Stort Grattis!
Vilken grej, att få ansvara för tre hela anläggningar. Superkul!!!
Det kommer du grejja galant :-)

» Eva

Stort grattis! Även om frihet är härligt så är ju tryggheten som en anställning ger skön att ha, speciellt som förälder. Jag tror detta blir bra för er alla!

Moster Iréne

Grattis till jobbet. Är ju helt perfekt för dig. Och semeter på kuppen (kanske en tur till Småland?)

Linn

Vad roligt för dig Malin! Stort grattis!! Jag tror att du gjorde helt rätt i att ta tjänsten! Stor kram

Emma

Stort grattis till nya jobbet. Låter som ett genomtänkt och klokt beslut!

Sofie

Så in i hjärtat glad för din skull!

Stor kram

Lisa

Grattis till nya jobbet!
Jag har en fråga som jag hoppas på att du kan ta upp i bloggen. Jag och min sambo kommer snart börja försöka skaffa barn, första barnet. Jag vill lägga om min kost inför detta. Just nu äter jag sällan frukost, en liten lunch och stor middag. Jag vill också få in mer träning än de promenader till och från jobbet. Vad rekommenderar du? Hur ska jag lägga upp träning för att inte skada en eventuell graviditet?

Tacksam för svar :)

» KIKKI

Åh vad skoj! Stort grattis!! :)

Sama

Så spännande, lycka till! Ett sådant erbjudande är ju verkligen ett kvitto på att du är bra på det du gör:)

Marre

Men Malin vad roligt!!!! LYCKA TILL!!!!Kram

Wow! Stort stort grattis. Det låter som om det passar perfekt.

Åh så roligt, grattis till jobbet!

Ingela Christiernin

Grattis Malin! =)

Grattis! Så roligt! Semester är ju inte helt fel heller... :-)

Heja dig hjärtat och megastoragrattiskramar igen, stolt över dig!!! <3

Vad härligt! Grattis!

Grattis :)

Meen nähää... ska du sluta med pto-tjänsten med andra ord? ;) Nu när den snaaart kommer till android.. hahah... ;)
Men du! GRATTIS! Kommer passa dig hur bra som helst, det är jag säker på. Du kommer göra ett toppenjobb!!

Malin

Vilka roliga nyheter, stort grattis!! Tror det är rolig utmaning att ta sig an och skönt att du får semester! :)

Jag har en fundering angående träning och mat. Vad brukar du rekommendera dina kunder att äta direkt efter träning och vad anser du om proteinpulver? Hur brukar du själv göra?

Malin

Vilka roliga nyheter, stort grattis!! Tror det är rolig utmaning att ta sig an och skönt att du får semester! :)

Jag har en fundering angående träning och mat. Vad brukar du rekommendera dina kunder att äta direkt efter träning och vad anser du om proteinpulver? Hur brukar du själv göra?

Vad roligt Malin! GRATTIS! Men hur blir det med pto nu då? Du kommer väl ha kvar mig som din klient tills perioden tar slut..? Kram!

Annika

Grattis!! Jag tror du kommer att känna frihet i detta jobb också, fast en annan slags frihet! Bl.a. friheten i att ha dina arbetstider och vara ledig då du är ledig osv. Förhoppningsvis! :)

Helena

Gratulerer så mye!! Moro med nye utfordringer,og deilig med
ordentlig ferie i sommer!!:)

Åhhhh så roligt och spännande för dig finaste Malin! Ett stort Grattis och lycka till på det nya jobbet:-) är så glad för för din skull, härligt med nya utmaningar i livet, det stärker en och så mycket nya erfarenhet man får, detta är ju en chans du inte får missa och härligt att du vågade ta den:-) såååå skönt att du kan få en SEMESTER:-D kram

Britt Heidi

Åh så fortjent! Gratulerer så mye, de er heldige som får deg i den jobben for jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre det kanonbra!

Lykke til med ny jobb! Klemm klemmmm klemmmm

Malena

Underbart med nytt spännande jobb! Grattis!:) Kommer du även att ha ansvar över personalen eller vad innebär ditt nya jobb rent praktiskt?

» Emma

Första gången jag ramlar in här på din blogg och jag fick en väldigt positiv känsla av din blogg och dig :). Du verkar vara väldigt driven person :).

» Mari

Gud så kul :) GRATTIS!!

Men så kul, grattis!

Stort grattis! :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »