A Night From Hell

Hej vänner!
 
A night from hell är nog passande för att beskriva natten som passerade. Så länge Jolies astma är rätt medicinerad och hon i övrigt är frisk så kan vi hantera den. Men så kommer nätter som i natt. När hon har en infektion i kroppen med feber, rossel och hosta. Då är astman inte att leka med. Hon blir extremt dålig och det går i raketfart utför. Trots att jag själv varit med om flera ambulansfärder på grund av min egen astma så glömmer jag ibland hur snabbt det faktiskt kan gå mellan bra och dåligt. Det är även tusen gånger läskigare när det är mitt barn det gäller och inte mig. Usch och fy. 
 
 
Vi har varit hemma på VAB hela dagen idag och det blir likaså imorgon. Trots fyrdubbling av medicinen jämfört med när hon är frisk så hjälper det inte riktigt så bra som det borde men jag håller alla tummar att natten som väntar går bättre än föregående. 
 
Skönt att skriva av sig lite men jag vill poängtera att vi är vid gott mod både jag och Jolie. Just nu är läget under kontroll och oron därmed mindre hos mig. Jisses, detta mammahjärta alltså, från den dagen man blir gravid sägs det ju att man alltid kommer vara orolig för något och visst stämmer det väl till viss del? Dumt att oroa sig i onödan men nog kommer de skrämma upp oss våra små under livets gång. Både en och två och tre och fyrahundra gånger ;)
 
Kram på er!Kommentarer

Åh fy va jobbigt, jag hoppas verkligen hon piggnar till snabbt. Kram

Nä, stackars! :( Krya! :)

Men ush vad jobbigt! Krya på Jolie och hoppas ni får en bättre natt!

Stackare!

Åh plutt då <3 Krya-på-sig-kram!

Stor kram till er! vabbar här med, men det är feber som härjar här.

Carolina

Åh, hoppas verkligen att hon mår bättre idag! Och krya på henne fortsättningsvis!

Usch, jag lider med er... Hoppas att lillan snart mår bra igen!

KRAM <3

» Maria

Åh fy! Stackars lilla J! Hoppas hon blir bra snart och att ni slipper sjukdomar resten av sommaren :)
Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »