Att förpacka ett varumärke

Hej vänner!
 
Jag tog med mig en bit av Åre hem förra veckan i form av den klassiska Årechokladen och en flaska Årevatten. Jag älskar att ha flaskan ståendes på köksbordet som en fin påminnelse i vardagen om hem, fjällen och Åre. Har alltså egentliga inga planer på att öppna och dricka den utan köpte den mer för utseendet. Åre är grymma på att förpacka sitt varumärke och trots att jag är uppvvuxen där och inte ser mig som en turist så shoppar jag mer än gärna med mig Åregrejer hem. 
 
Att hitta sitt eget varumärke är inte alltid det enklaste och vägen dit kan vara krokig. Min väg har verkligen gått upp och ner och svängt åt både höger och vänster och det är först nu som jag har en klar bild av hur jag vill ha mitt personliga varumärke. Nu ska jag bara forma det från tanke till handling också. Vilket egentligen inte är så bara men däremot väldigt kul. 
 
 
Jag skulle kunna gå mycket djupare in i, uttveckla och analysera detta ämne då jag tycker det är så intressant och roligt men det får vi göra en annan gång. Nu ska jag och Jolie nämligen kila ned på stan för en playdate med Elma och Liam. Jag skulle egentligen varit i Stockholm idag för att heja och supporta på Stockholms Marathon men kände att jag behövde en helg på hemmaplan med Jolie. Så jag hejar och följer på distans istället. Är ni på plats och hejar? Har jag någon läsare som kanske till och med springer själv? 
 
Lördagskramar!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »