Back @ Work

Hej vänner!
 
Idag är Jolie mycket piggare och fick därför åka ut till farmor och farfar så att jag fick gå till jobbet. Vi har haft jobbiga dagar och nätter så det är skönt att det nu verkar ha vänt och avi håller tummarna att det fortsätter åt rätt håll. 
 
Min jobbdag är hektisk efter en utbildningsdag i Åre i fredags och sedan två VAB-dagar på det. Men, jag klagar inte, utan tvärtom. Jag trivs så bra på den här tjänsten och den känns helt rätt för mig. Det bästa av flera världar med ansvar, administration och träning i en och samma tjänst. Lucky me!
 
Dagens PT på vårt gym i Skönsmon. Nu är jag nere på City och ska i eftermiddag vidare till Skönsberg. Kärlek på variation var det!
 
Ikväll kör jag och Ida sista träningen med B.A.B.Y Runners Team Sundsvall innan Vårruset. Ida samlar ihop och kickar igång gänget kl.17:00 på Baldershovs IP och jag kommer sedan och tar över stafettpinnen runt kl.17:30 då Ida måste i väg på annat. Samarbete när det är som bäst. Som vanligt behövs ingen anmälan utan det är bara att dyka upp. Välkomna!Kommentarer

Vad roligt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »