Bye Åre

Glad morsdag alla vackra mammor ♥
 
Har ni blivit firade och uppvaktade idag? Jag ska möta upp Jolie på tågstationen i Sundsvall om ett par timmar och jag längtar så efter hennes kramar och att få ha henne i min famn. Min tredje morsdag som Jolies mamma och jag är så tacksam för varje dag med henne - morsdag som årets dagar där emellan.
 
Ett par timmar sedan jag sa hejdå till gänget i Åre och jag har nu suttit på tåget i drygt en timme. Helgen har, som ni säkert förstått, varit alldeles fantastisk. Sportsgym är en kedja som går från fjäll till kust här i Norrland och i helgen har jag fått hänga med och lära känna ett gäng härliga kollegor från andra anläggningar än Sundsvall. Förutom dessa har jag träffat på gamla ex-kollegor, nära Årevänner samt en och annan blogg/sociala-medier-bekant. Trots att jag inte kunnat delta aktivt på klasser tar jag alltså bara med mig positivt från denna helg och jag längtar redan till nästa år. Stor tumme upp till arrangörerna av Work Out Åre, ni har gjort ett fantastiskt jobb!
 
På Instagram heter jag @malinsblogg 
 
Tack och hej för denna gång Åre. Det känns bra att vi redan nu bokat en ny dejt och det ganska snart. I juni går nämligen S:t Olavsloppet av stapeln mellan Trondheim och Östersund och Sportsgym kommer att finnas på plats med två lag. Jag skulle själv springa en sträcka men har, såkart, fått boka av den men kommer självklart att följa med för att heja på mina kollegor. Längtar!Kommentarer
Caroline mamma till Tilde

Fjärde Mors dag är det ju faktiskt för dig ;-) Jolie är ju inne på sitt fjärde år ^^


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »