Not My Cup Of Tea

Kvällsmacka och te, not my cup of tea egentligen men precis vad jag behövde efter en tolvtimmars jobbdag. Jag började arbetsdagen med Mamma Boot Camp i ett underbart solskensväder och avslutade nu precis med en workshop på Sportsgym kring skivstångsträning och då främst tekniker kring olika lyft. Jag fick tyvärr delta passivt på grund av rehaben men jisses vad jag längtar tills jag är klar med den och får börja lyfta på riktigt igen. Var det ett till två år jag sa angående det? Tack och lov så hoppas jag dock att vara tillbaka med tyngre vikter något tidigare än så. Hoppet är det sista jag överger och att önska kostar ingenting som min kära mor brukar säga. Så jag både hoppas och önskar - till tusen :)
 
Nu är det en dusch som gäller och sedan sängen. Längtar efter att landa med huvudet på kudden. Snart så. God natt alla fina ♥
 
 Kommentarer

Du är grym! Åh vad gott det såg ut :)

Svar: Tack Veronica :)
Malins Blogg

Vad är det där för smarrig macka...? :)

Svar: Vanliga limpa i våffeljärn. Inte så nyttigt men ack så gott ;)
Malins Blogg

Maria mamma till A och S

Kämpa på Malin!
Själv har jag lagt i en högre växel än hemmaträning jag kört senaste året. Och herregud vad bra det är för mig. Har träningsvärk i hela kroppen efter tre pass på gymmet.. Tror nog jag kanske varit lite för lat på hemmaplan :)

Puss!

Svar: Tack vännen <3 Vad grym du är! Man vänjer ju sig vid den träning man gör så din hemmaträning kan säkert ha varit perfekt för ett år sedan men att du på vägen blivit starkare och kanske glömt bort att öka intensiteten? Skönt med gym, variation och träningsvärk. Jag hejar på dig, alltid! Puss!
Malins Blogg

Nilla :)

Din positiva inställning till livet kommer ta dig så långt vännen, att låta en av dina personliga träning stå åt sidan för rehaben måste va så tufft, framförallt då rehaben är på obestämd tid, du är fantastisk som ser det från den ljusa sidan ändå <3.
Nu är det dusch ASAP här , svetten rinner ner i ögonen så det svider efter ett intensivt pass ute i backarna, ha ha
Puss o kram

Svar: Tack hjärtat, du är så grym på att peppa <3 Härligt jobbat, galet stolt över dig här!!! Puss!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »