Onsdagsträning

Tjingeling från en låååång onsdag!
 
Yes, denna arbetsdag sträcker sig från 08:30-20:30 men då är en timmes ideellt arbete med B.A.B.Y Runners Team inräknat. Dock lång dag ändå då mitt huvud inte riktigt gör skillnad på betalt och ideellt arbete, hihi :)
 
Ikväll ska vi, B.A.B.Y Runners Team alltså, köra backintervaller vid Baldershovs IP och som vanligt är alla välkomna - nybörjare som elitmotionär. Min partner Ida var troget med till förra veckan trots att hon då var gravid i vecka 40 men idag stannar hon tack och lov hemma och bebismyser istället. Själv är jag ju mitt i min rehab och ska helst inte promenera, än mindre springa, men min röst är det inget fel på så jag ska coacha så gott jag kan via den. Ses vi ikväll?
 
Dagens PT :)Kommentarer
Isabelle

Hej, jag gillar din blogg jättemycket. Är en 19 årig tjej som nyss har börjat tagit tag i träningen, du får mig att bli inspirerad av alla former av träning. Nu till min fråga. Vad tycker du om Celsius? dricker du det?, isåfall vilken smak tycker du är bäst och när på dygnet ska man helst dricka det?
Kram, även kram till din sjukt söta dotter :).

Fasen att man bor så långt från Sundsvall - hade varit såå kul att vara med!!

KRAM

Backintervaller - låter jobbigt, men samtidigt roligt. Jag har gjort mitt första bootcamp-pass idag... Puh! Men så kul !


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »