Ordning & Reda

Hej vänner!
 
Jag drog igång ett alldeles för stort projekt idag då jag bestämde mig för att styra upp vår hall som varit oorganiserad alldeles för länge nu. Började dagen med att måtta för att sedan åka ut till Jysk, Rusta, Mio och några andra möbelbutiker för att köpa hem skohylla, hatthylla och korgar. Fortsatte sedan med att riva ut allt jag hittade i skåp och garderober och ja, här sitter jag nu med ett hem i totalt kaos. Energin tog tvärt slut här för ett par timmar sedan och jag undrar nu hur jag tänkte egentligen? 
 
 
Tröttare än tröttast här men ska ändå försöka mig på ett ryck till innan läggdags. Vore skönt att få börja veckan med ordning och reda imorgon. Bilderna är från gårdagen, himla snyggt med underställ under jeansen, eller hur? Haha :) Våga vägra frysa var mottot. Idag har vi faktiskt haft varmare och till och med grillat här på kvällskvisten. Hoppas att ännu varmare väder är på väg in. Det är SÅ välkommet nu!
 
Natt-i-natt ♥Kommentarer

Du får ta tag i det en annan dag. :-D

Vad roligt att inreda ändå :) Men ta det lugnt och låt det ligga till morgondagen. Då har du ny energi :) Fina ni är, du och Jolie! Stor kram!

AnsoAnna

Jag drog också igång projekt idag. Projekt rensa o sortera barnens urvuxna kläder. Kartonger o påsar fylldes. Jäklar viken tid allt tar när man sätter igång.
Men nu är det iaf klart. För den här gången...
Kram

Maria

Åker Jolie fortfarande vagn? Är hon inte lite för stor för det? Min tjej som fyller 3 i juni slutade med vagn för 1 år sen

Svar: Gissar att din dotter började gå och tala vid exakt samma ålder som Jolie och alla andra barn också? Eftersom alla barn är stöpta i samma mall menar jag... ;)
Malins Blogg

Haha oj vad jag känner igen mig. Jag har precis börjat rensa i alla papper för att få ordning, min lägenhet är numera översvämmad av papper och jag inser att det kanske varit smartare att köpa pärmar och register först innan jag började på detta ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »