Rörlighet & Löpstyrka

Vilken härlig kväll vi fick tillsammans med tjejerna på Baldershovs Idrottplats. Ingen värme men ack så frisk och fräsch luft och höll vi oss i solen var det riktigt trevligt att vara ute. Rörlighet, löpstyrka och målspurt stod på agendan och kvällen till ära fanns Sundsvalls Tidning på plats för att intervjua och fotografera. Håll utkik efter oss på lördag!
 
Ida hade som vanligt komponerat ihop ett bra pass och jag är så tacksam för att hon driver träningarna framåt. Jag har tagit ett steg tillbaka och fungerar mer som sidekick men det passar mig alldeles utmärkt just i detta uppdrag. Nästa onsdag är det dags för Vårruset och både jag och Ida kommer att finnas på plats för att heja fram tjejerna. 
 
Hur har det gått för er som redan hunnit springa årets Vårrus?
 Kommentarer
» Reggi

Rätt nöjd för min insats, har börjat jobbat heltid så orkan fanns inte för att träna till detta vårrus. Men cykla 2-3 dagar i veckan till jobbet och det var 1,3 mil tur och retur. Men slog mitt personbästa med 3 min, så det var kul :)

Svar: Åh vad kul med PB! Bra kämpat :)
Malins Blogg

Det gick över förväntan! Innan vårruset var jag sjuk i 3 veckor, kombinerad förskylning med pollen tror jag. Så första gången jag över huvudtaget ansträngde mig efter förskylningen, och slog ändå förra årets tid med 2,5 minuter! :) Och vi var ett så gott gäng, och fint väder hade vi, vilket gjorde det hela bra mycket roligare ändå! :)

Svar: Men åh vad kul att höra Matilda! BRA kämpat :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »