She is home!

Yes, äntligen är hon hemma igen och ordningen, eller snarare o-ordningen, är återställd. Den lilla virvelvinden har varit hos farmor och farfar måndag-onsdag då jag helt enkelt inte fick ihop det denna vecka. Det har gått jättebra även om jag saknat henne extra mycket dessa dagar, kanske för att jag vet att vi ska vara ifrån varandra till helgen igen då jag ska på Work Out Åre? Men, nu är hon hemma och vi har myst järnet ikväll och ska göra likaså imorgon. 
 
 
Snyggare än så här blir vi inte, haha! Jag går fortfarande i jobbkläder men ska hoppa ur dem nu och in i duschen. Jag shoppade faktiskt loss på H&M här om dagen men funderar nu på när jag ska använda dem? Går ju i träningskläder 24/7 nu för tiden. Får se till att byta om flera gånger per dag under helgerna kanske så att jag får användning för allt, haha :)
 
Kram kram!Kommentarer

Fina ni är :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Härlgit att ha hem henne, jag kan inte tänka mig hur de är att vara tvungen att va ifrån barnen alls <3

Svar: Nej, det är jättejobbigt men har man inget val så måste man klara det. Sjukt jobbigt dock. Kram på dig!
Malins Blogg

Fina fina ni!

Som jag saknar er <3
Stor kram!

Svar: Saknar er med, massor vännen <3 KRAM!
Malins Blogg

therese

Tänkte fråga en liten fråga som du fått 18774840 ggr minst. Men det har ju varit så himla mkt information överallt om att plankan är the way to go om man ska börja träna magen efter graviditet. Men jag tycker att det nu ploppar upp mer och mer att det inte alls är så himla bra det heller. Det ska vara nått annat som ingen beskriver konkret alls utan bara dissar plankan och crunches. Så jag undrar bara en gång för alla, hur ska man träna sin mage bäst egentligen? Tack för en peppig blogg!

Svar: Jättebra fråga, jag ska svara i ett inlägg tänkte jag då du har rätt i att många frågar så bäst att reda ut det en gång för alla :) Jag återkommer!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »