Work Out Åre

Tjingeling!
 
Jag befinner mig i Åre denna helg för konferens, jobb, utbildningar, föreläsningar, workshops och massa härligt häng med fantastiska människor. Work Out Åre går av stapeln denna helg och det är riktigt roligt att jag fick äran att kombinera jobb med nöje. Tyvärr har jag fått avboka alla pass jag hade tänkt att delta på men jag hämtar inspiration från annat håll även om jag villigt kan erkänna att jag är lite smått avundsjuk på alla andra. Men det är väl lov att vara det en sådan här helg? Haha :)
 
Jag vågade mig faktiskt på en workshop idag i form av The GRID Workshop och AOUSCH vad det kändes. Då tog jag det ändå väldigt lugnt då jag vet vilken effekt tryck på fel triggerpunkter kan ha på mitt bäcken. Jag fick i alla fall jobba igenom vaderna samt, det viktigaste, fick med mig bra verktyg hem hur man kan tänka vid användningen av redskap som används för triggerpunkter. 
 
Dagens jag - Linne &  Byxor från Röhsnich ♥
 
Förutom allt skoj som pågår här så ser jag till att göra min rehabträning varje dag. Jag kan erkänna att jag var sugen på att fuska i helgen men då jag delar hotellrum med Mia (min kära vän och PT) så är det svårt att komma undan. Hon har ögonen på mig vilket jag egentligen är tacksam för. 
 
Annars var det blandade känslor att komma hem igår. Jag har inte varit i Åre sedan april 2013 vilket är alldeles för länge sedan. Maj är en sådan fin årstid här och det väcker många minnen. Att vi dessutom bor på hotellet där jag själv jobbat i sex år känns också lite avigt. Att gå förbi min och Mattias gamla lägenhet. Kika på kyrkan där Jolie döptes just i maj för tre år sedan. Många känslor och många minnen. Älskade, älskade Åre.
 
Åre bjöd på fyra årstider i en när vi kom igår. Så typiskt och så mycket Åre det kan bli :)
 
Nu ska jag kila iväg för att tjuvkika på när denna fantastiska kvinna kör sitt pass. Min & Bettys vägar korsades för första gången i augusti 2011 via MBC-utbildningen och det har varit så kul att följa henne sedan dess. Att titta tillbaka och se hur långt vi båda har kommit. Häftigt!
 
Önskar er en härlig lördag! Är ni förresten några läsare som hänger på Work Out Åre i helgen?Kommentarer

Ska till Åre i slutet på sommaren, är det något tips på något man måste besöka så hade jag varit super tacksam :)

snygga träningskläder :D

Såå snygga tights!!
Hade gärna varit på plats i Åre, men får ta det nästa år :)

Snygga tights!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »