Att slippa det provisoriska

God morgon vänner!
 
Sneak peek från sovrummet där nya sängen nu står på plats. Fantastiskt att få sova i en riktig säng igen efter 1,5 år med provisorisk lösning. Allt i förra lägenheten kändes just provisoriskt och jag kom aldrig riktigt till ro där men denna nya lägenhet trivs vi så bra i, både jag och Jolie, trots att den har sina skavanker här och där.
 
Garerobsdörrarna som går längs hela väggen var målade mörkt guldiga när vi flyttade in. De målades vita redan fösta veckan. Nästa projekt är nog att måla de andra tre sovrumsväggarna som nu går i en ljus lila ton. Jag råkade visst framhäva den ännu mer genom sängkläderna som går i rosa och lila ser jag nu. 
 
 
Jag har jobbat hemifrån ett par timmar här på förmiddagen, underbar start på veckan, men ska nu kila ner mot gymmet där jag kör lunchklass runt Synrgyn. Har en rolig vecka inplanerad med bland annat utbildning i Östersund en dag och en rolig fotografering en annan dag. Pepp, pepp!
 
Happy Monday!Kommentarer
Maria mamma till A och S

Åh vad fint! Funderar på den sängramen till Alice nya rum. Hon ska få vårat gamla så fort jag målat klart väggarna denna veckan. :) Vad kul att ni trivs!! :)

Så mysiga bilder! :D

Madde

Så fint du har det :) Vart har du köpt förvaringen för iPhone?

» Lina

Va fint det blev med sängen! Och som du säger så framhäver du väggarna lite mer med sängkläderna - men jag tycker bara att det var väldigt fint :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »