Det bästa av två världar

Tjingeling i måndagsmorgon!
 
När jag vaknade pigg just en måndagsmorgon senast vet jag inte när det hände. Men kanske att gårdagens sovmorgon, powernap mitt på dagen och sänggång innan kl.21:30 gjorde susen? Välbehövligt var det garanterat i alla fall. 
 
Idag väntar fullt ös då vi kör öppet hus på alla våra tre anläggningar i Sundsvall. Så vill ni testa att träna hos oss på Sportsgym är ni ni varmt välkomna idag. Utöver det har jag tre PT-klienter inbokade och en fotografering tillsammans med ett företag som jag tränar med varje måndag. Let's do this!
 
 
Lekte lite med kameran och porträttfotografering igår, det var så länge sedan sist och jag saknar verkligen att fotografera. Blev visst lite väl mycket skolfoto över det hela men asch, fick med det viktiga och det var att visa er mitt hår som jag är så nöjd med nu. Var hos Elin i fredags och klippte mig samt fixade utväxten. Älskar ombrén och att få det bästa av två världar - blondin och brunett i ett, hihi!
 
Kram på er!Kommentarer

Neeeej... den översta bilden på dig är SÅÅÅ fin!! <3

Svar: Åååh, tack vännen <3
Malins Blogg

» Malin

Herregud vad vacker du är människa! Största kramen till dig! <3

Svar: Men gud, tack Malin vad fin du är <3 Kram!
Malins Blogg

Nilla :)

Så himla fin vännen <3.
Här sitter jag och läser bloggar då jag borde packa, åker imorgon bitti så känns ju som att det är hög tid att börja. Problemet är att jag ska packa så lite, tanken är att fylla väskan på plats i Florida ;).
Ha det så fint hemma <3
Puss puss

Svar: Åhhhhh, ha det så HIMLA härlig nu! Hoppas SnapChat fungerar där på andra sidan jorden, haha! Puss puss <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »