Didriksons AMETHYST

God morgon!
 
För fjärde (!) vintern i rad har vi valt att köra på Didriksons till Jolie. Den modell vi använder har blivit utsedd till "Bäst i test" två år i rad nu och den lever verkligen upp till sina löften. Kan verkligen rekommendera den varmt från hjärtat.  Även mössan har vi kört på alla år så det fick bli en sådan också. Perfekt för de riktigt kyliga dagarna.
 
Hoppas ni de passar, har tänkt att ta med Jolie på stan och testa i flera veckor nu men det blir som aldrig av så nu när snön kom igår klickade jag hem från Babyshop. Gick upp två storlekar från ifjol och håller alla tummar att det blir rätt!
 
Har ni fixat overaller för vintern?
 
Ps. Har en rosa Didriksons från ifjol till salu. Storlek 90, stor i storlek. Superfint skick - även där får märket pluspoäng, trots flitig användning ser den som ny ut. Maila vid intresse!
 
Bilder lånade från Babyshop.seKommentarer
Annika

Den säljs för 799:- på xxl. Tips! Finns flera färger och storlekar.

Annika

Den säljs för 799:- på xxl. Tips! Finns flera färger och storlekar.

Riktigt snygg overall!

Therese

Fin!! Jag kör på Kaxs varje år till barnen, med KappAhls generösa rabatter kan man köpa den för 599:- riktigt kap! Jag sålde en sån på Tradera nyligen som båda barnen använt men den såg i princip oanvänd ut för 300:-.
Dock kör jag med Didriksons Biggles Cap vintermössor, dom är varma och sköna. Bra att den också värmer kinderna och stängs under hakan.

Helena

Didriksson dress her også til datteren på 3, storebror kjører to delt men har didrikkson bukser + PoP jakke!
Vinterklær måtte jeg finne frem idag så snart håper jeg vi får litt snø også!:)

Anonym

Intresserad av overallen i storlek 90 om du inte såld den?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »