Kosttillskott & Träningsskola

Tjingeling vänner!
 
Den berömda hösttröttheten har tagit mig med storm och jag kan knappt hålla mina ögon öppna när vi kommer hem från dagis och jobb på eftermiddagarna. Får kämpa mig fram tills läggdags av Jolie och lyckas jag hålla mig vaken genom den rutinen så somnar jag ändå max en timme efter att hon har lagt sig. Märker det även i träningen då jag trots bra mat och planering har noll energi på passen. Nattsömnen är dock inte den bästa då Jolie är i en härjarperiod igen så det är kanske obefintlig sömn i kombination med höstmörkret som tar ut sin rätt? 
 
Tröstar mig med att jag vet att det är tillfälligt och att orken förmodligen återvänder snart. Ordnar sömnen upp sig och jag tillsätter d-vitamin till kosten så är nog hälften vunnet. På torsdag ska jag till Östersund med jobbet och jag längtar, då ska jag nämligen få sova ostört på hotell en natt, en mammas bästa lyx, hihi!
 
Dagens (trötta) PT!
 
Min kreativitet är alltid störst om kvällarna och trots att tankar och idéer finns där så orkar jag inte lyfta ett finger. Men, som sagt, snart så vänder det nog. För er som är nyfikna:
  1. Inlägget om kosttillskott är på gång. Ber om ursäkt för fördröjningen. Så kul att höra era åsikter men det krävs såklart av mig att jag följer upp. Jag backar på den, gör om och gör rätt så snart energin är tillbaka.

  2. Träningsskolan - Kommer bli a.w.e.s.o.m.e! Men, lanseras först efter jul. Den som väntar på något gott.... ;)
 
Hur mår ni i höstmörkret? Stora kramar!Kommentarer

Hej!
Vet inte om du minns mig, men jag har följt dig sen du var gravid :) har inte varit lika duktig på att kommentera på sistone, men jag är inne och läser typ alla dina inlägg. Iaf, ville bara berätta att nu är det snart min tur att bli gravid :)

Vad jag känner igen mig i det du skriver. Låter precis som jag det där :-D hihi

Tack för påminnellsen om D-vitamin! Puss!!!

Jag tycker att hösten är härlig & mår toppen :)
Springer oavsett väder, tänder ljus, bakar scones, jobbar, träffar vänner, äter bra mat och fyller på med positiv pepp hela tiden :)

Hösttröttheten är något som jag också får stå ut med varje år. Skulle kunna sova hela dagarna fast om jag skulle kunna :P Kämpar på med träningen, men jag längtar tills man har den energin igen som kommer till våren:D

Jag är faktiskt piggare än vanligt just nu :p orkar med tusen grejer efter att barnen somnat vilket jag inte gjorde tidigare då jag ofta somnade samtidigt som dem vid läggning. Är till och med pigg på mornarna, jätte skönt faktiskt och inte riktigt likt mig :p


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »