Kramkalas, Lördagshäng & Workout

Tänk att tio minuter med pussar, kramar och prat kan ge energi för en hel dag. Imorgon kommer lillhjärtat hem igen och jag längtar. Vissa helger är tyngre än andra och just denna helg har varit småtung. Kanske för att den blev så lång med torsdag - söndag ifrån varandra istället för fredag - söndag? 
 
Efter vårt lilla kramkalas så promenrade jag ner på stan för att möta upp Elma för fika, shopping och lördagshäng. Elma testade så snygga glasögon (blev sugen på nya jag med) och jag köpte mig ett par vinterskor, kan visa er imorgon. När vi sagt hejdå smet jag in på gymmet för rehab- och styrketräning. Jag rehabar numer inte bara mitt bäcken utan även min stackars axel som har pajjat igen. Tålamod, tålamod, tålamod!
 
Nu knackar nog Sara på dörren här snart och en myskväll tillsammans väntar. Vad har ni gjort idag?
 Kommentarer

Så härligt! :))

Svar: Ja, verkligen :)
Malins Blogg

Linda

Hej Malin! Jag har en fråga... Efter en graviditet, kan man någonsin få en stark och vältränad mage igen? Hur sjutton blir man av med "pluffset" ? :) Magen känns som en enda stor degklump trots ett helt år av "bantning", plankan och övrig magträning.

Svar: Hej Linda! Självklart kan du få en stark och vältränad mage igen efter en graviditet. Dock krävs rätt träning och aktivering av såväl inre som yttre magmuskler. Ang. "pluffset" är det svårt att säga utan att ha sett dig, om det är överskottshud eller fetmassa, men även här brukar det går att "ordna" med rätt träning och kost.
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »