Lila Godbit

Pjuhh...då var det fredag igen och ja, var tar veckorna vägen? Fredag men inte riktigt helg ännu då jag faktiskt ska jobba imorgon. För ett halvår sedan jobbade jag 24h/7 och att ens tänka tanken på en ledig dag eller helg gick inte. Jag saknar friheten som egen men njuter av fördelarna med att vara anställd. Kombinationen jag kör med just nu passar perfekt med den fas i livet jag är i, och där ingår lediga helger. Förutom imorgon då men det känns helt okej. Vi anordnar en medlemsdag på Sportsgym vilket ska bli så kul!
 
Denna godbit lämnade jag på dagis imorse. Overallen levererades med rekordsnabb leverans, de är verkligen grymma på det Babyshop, och visserligen är den något stor men jag tror att stl.100 hade blivit för litet. Så, overall avbockad, nu väntar vi bara på leveransen av vinterskorna. Sedan är hon rustad för vinter även i år.
 
Trevlig fredagskväll ♥
 Kommentarer

Åh vilket charmtroll, härlig färg det var på overallen :)

Vilken snygg färg!

Anonym

Sitter Jolie fortfarande skönt i den där vagnen? Vad är det .. Bugaboo? :) Vi försöker avvänja vår snart 2 åring med att åka allt för mycket vagn, men en enklare att ha med till längre utflykter ..

Svar: Ja, hon sitter bra i den, man kan förlänga ryggen vilket gör att även äldre barn passar i den. Är en Bugaboo Bee+ :)
Malins Blogg

Sikken liten gobit!

Sikken liten gobit!

Johanna

Men sötaste Jolie! 😍

Aww så sööt :)

Maria

Vilken fantastisk färg på overallen! :D
Stora våra tjejer har blivit, när hände de liksom? :)
<3

Svar: Jaaa, jag var lite skeptisk mot lila men det blev ju hur bra som helst :) Haha, ja, du, det är ju GALET! (Känner mig gammal...haha..!) Puss <3
Malins Blogg

Carin

Superfin overall! Jolie passar verkligen i lila :) Hur lång är hon? Jag sitter och kliar mig i huvudet och vet inte vilken storlek jag ska beställa till min pojke.. lutar åt strl. 100 men är rädd den blir för liten.

Svar: Åh, jag har lite dålig koll på hur lång hon är måste jag erkänna, men drygt 100cm skulle jag tippa på. Didriksons är rätt stora i storlekarna, om det kan vara till någon hjälp :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »