Lyslördag 2014

Det är ju oftast ögonblicksbilderna som blir de allra bästa och denna bild på Jolie som jag tog igår är verkligen så talande. Det senaste året har varit både tufft och mörkt men Jolie har stadigt stått och står fortfarande som min ledstjärna och mitt ljus genom allt. Älskar verkligen bilden och hoppas att den håller kvalitén trots att den är fotad med mobilen så att jag kan beställa en utskrift. Den ska in i en fotoram och upp på väggen bums. 
 
 
Lyslördagen igår var lika mysig som alltid och ja, ni ser ju lyckan i att för första gången hålla i ljuset själv. De berättade igår att Lyslördagen nu är lika stor som Nationaldagen i Sundsvall och firandet vi har då, den 6:e juni, är störst i Sverige. Så häftigt och jag blir stolt över engagemanget och drivkraften i vår stad. 
 
 
Mina föräldrar var med på Lyslördag för första gången igår. Det var min tredje (eller fjärde?) Lyslördag och Sundsvalls sjunde. En fin tradition som jag hoppas vi fortsätter med i många år till. 
 
Har ni haft en fin helg?Kommentarer

Åh, vad FIN hon är <3

Låter som en supermysig helg med nära och kära.

Kram Nina

Svar: Ja, jättemysig helg <3
Kram!
Malins Blogg

Mysigt ni haft de tillsammans <3

Vilket mysig evenemang och som du säger- bilden är magisk vacker! Kram vännen!

» KIKKI

Vilken fin bild! Var på lyslördagen förra året, så mysigt. Missade tyvärr i lördags! :/ men det kommer ju fler gånger! Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »