Smidighetsministern

Valet föll tillslut på Kavat Svappavara som vintersko till Jolie i år. Saknar modellen Defender/Lisa väldigt mycket men jag hoppas att vi blir lika nöjda med dessa. Kul att läsa om era val, ni var väldigt många som gick för märket Kouma, tror jag det hette va? 
 
Det jag gillar mest med Kavat, förutom att de håller värmen då, är att de är så lätta och nätta. Jolie har inte en historia bakom sig med att vara smidig, haha, även om det blivit bättre senaste året, och därför har det känts viktigt att inte försvåra för henne genom att sätta på en klumpig vintersko. Hon gick under namnet "Smidighetsministern" här hemma en period men det börjar faktiskt vara ett par år sedan nu. Ett par år sedan. Jisses så snabbt det går... 
 
 
Nu ska jag packa ner Jolie i vagnen för frisk luft och promenad. Sådana här gånger är jag glad att hon fortfarande åker och kan vila i vagnen. Perfekt när sjuka små luftrör behöver luftas.
 
Kram från oss!Kommentarer
Johanna

Charlie åker också vagn, de få gånger tillfället ges (det blir ju inte så ofta nu när vi har Nikki också, hon åker ju alltid vagn. Men om vi är båda två, eller om vi har barnvakt till Nikki så kan han åka i sin vagn) och han gillar det mycket. Och jag tycker det är både mysigt och praktiskt :)

Svar: Helt enig med dig! Mysigt med prommisar och praktiskt i vardagen, nu när vi är utan bil är vagnen guld värd, inte för att hon inte kan gå själv men för att spara tid då jag går så mycket snabbare än henne, haha :)
Kram på er!
Malins Blogg

Ida älskar att åka vagn. Håller med om att det är smidigt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »