Varma fötter i vinter

Vinterns val av på-stan-och-till-och-från-jobbet-skor föll på dessa svarta curlingkängor. De är lite nättare i modellen och framförallt mycket lättare än standard-curling-kängan. Grov sula och rejält fodrad utan att kännas klumpig. Två tummar upp. Nackdelen är att de inte är fodrade med riktigt ull men skulle jag frysa kan jag lägga in ullsula och till de riktigt kalla lek/utflyktsdagarna har jag mina favoriter från Sorel sedan förra vintern. Så det blir nog bra det här. 
 
Märket är SVEA och jag köpte dem hos EuroSko. Fanns även i beige (sååå fina) samt vinrött om jag inte missminner mig. 
 
 
Vi blev visst hemma på VAB här idag. Väderomslag på väderomslag gör Jolies astma svårmedicinerad och en liten förkylning på det så faller vi dit på en gång. Huvva, huvva vad våra små ska behöva gå igenom. Lite ledsen att vi missar fotograferingen på förskolan imorgon. Visserligen köpte vi aldrig några porträttbilder ifjol men gruppbilden tycker jag är kul att ha så Jolie kan visa alla kompisar.
 
Är ni förkylda eller friska där hemma?Kommentarer

Vad fina! Jag hoppas att jag kommer behöva köpa mig varma skor men om vintern fortsätter med detta skitvädret så är det nog tveksamt. På vintern önskar jag verkligen att jag bodde längre upp i landet.

Här hemma är lilleman lite småförkyld. Gissar på att det kommer vara så nu framöver. KRAM!

Fina!

» Sofia

Så fin header du har!

Johanna

Vi har klarat oss från sjukdomar än så länge, ta i trä...
Hoppas ni blir piggare snart! ❤
Hur gick det förresten med diabetesutredningen? Eller du kanske skrivit om det och jag har missat. Hoppas det inte var nåt allvarligt i alla fall! ❤


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »