Workshop Core/Bål

God förmiddag söndagsvänner!
 
Igår gick alltså vår medlemsdag på Sportsgym av stapeln. Det är första gången vi anordnar en sådan men WOW, det är absolut inte den sista. Vi fick en dag fylld av glädje, gemenskap, träning, kunskap och endorfiner!
 
Förutom att jag samordnat dagen så höll jag igår ett cirkelpass runt vår Synrgy360 där deltagarna fick jobba parvis med att peppa och pressa varandra. Det gör sådan skillnad mentalt att ha någon bredvid sig varje sekund av en övning. Visste ni att när man tror att man är helt slut så har man cirka 40% kvar att ge? 
 
Jag anordnade även en workshop i hur muskulaturen i bålen är uppbyggd, vilka olika tekniker det finns att aktivera musklerna och när man ska använda respektive teknik. Även om några av deltagarna var mammor så var det kul att se även icke-mammor. Att kunna jobba rätt med bålen är lika viktig oavsett om du burit ett barn eller ej. 
 
 
Veckan har varit lite småstressig med förberedelserna inför gårdagen så när vi väl rott i hamn den igår blev jag otroligt trött. Tänkte ta en powernap i soffan innan Så mycket bättre, somnade till vid 19:30 och vaknade igen 21:15, fail på den, haha!
 
Betydligt piggare idag så nu ska vi ut i solen och ta oss en söndagspromenad. I eftermiddag tänkte vi uppvakta Mattias en sväng på farsdag. Grattis alla pappor där ute!Kommentarer
Anna

Vilken grym och härlig dag du samordnat! 😀 Bra jobbat! Hoppas på fler spännande upptåg framöver :) / Anna med nyklippta håret 😉

Svar: Tack Anna! Kommer garanterat att hända mer skoj framöver :)
Malins Blogg

Vilken rolig dag!

Svar: Ja, verkligen!
Malins Blogg

» Sofia

Åh så roligt det verkar! Skulle jätte gärna vilja vara med!

Svar: Ja, det var en jättebra dag :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »