Att vänta på svar

Hej vänner!
 
Tack för fina hälsningar och tankar till oss. Jag har försökt skriva ett inlägg för att ge er svar och förståelse men det är ju så svårt det där med privat och personligt. Särskilt när det gäller Jolie. Jag har därför bestämt mig för att inte utveckla svaren alltför mycket innan vi vet säkert. Det vi vet just nu är INGENTING. Provsvar och symptom drar åt olika håll och läkarna kan än så länge varken avfärda eller bekräfta någonting. Så, jag får lämna det där och återkommer såklart med update så snart vi vet något mer.
 
Jolie mår i övrigt BRA och är på dagis mellan läkarbesöken. Det är andra symptom som funnits där under en lång tid och som eskalerat senaste tiden som gjort att misstankarna väcktes både från vårt håll och och från dagis håll och sedan var karusellen igång. 
 
 
Ett litet hjärta från mig till er som jag gjorde i helgen när jag drog igång projektet att måla om garderoberna i mitt sovrum. Jag är så sliten efter senaste veckornas flyttstök och det här med Jolie fick bägaren att mer eller mindre rinna över. Men, jag kämpar på och hämtar energi på jobbet, från vänner och från träningen. Snart helg igen ju!
 
 
Dagens positiva är att jag idag påbörjat en ny behandling för min foglossning / bäckenskada. Det fortsatt min sjukgymnast Tomas som hjälper mig och vi hoppas att denna behandling i kombination med fortsatt rehabträning och eventuellt några nålstick i form av akupunktur kanske ska få ordning på mina problem. Tänk om. Kan knappt förstå det, att det kanske ska bli bra på riktigt nu. Håller er uppdaterade även här!
 
Onsdagskramar ♥Kommentarer
Sama

<3

Johanna

Många kramar till er! 💕 Tänker på er även fast jag är sjukt dålig på att kommentera blogg och insta nuförtiden! 😚

Svar: Tack Johanna <3 Och jag är likadan så förstår så väl :)
Malins Blogg

En stor varm kram till er - hoppas att det ordnar sig till det bästa <3

Sofie

Men lilla Joliehjärtat och stora Malinhjärtat. Blir så ledsen av att läsa att ni drabbats av denna oro. Finns en massa pepp och positiva saker som man kan skriva men ibland måste man bara få vara lite orolig i sin ovisshet. Och sen, när ni fått svar. Ja då kan vi bombardera er med upplyftande ord. Men dumt att säga något innan man vet mer så därför säger jag bara: STOR STOR KRAM <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »