Ett litet köksbord

Hej vänner!
 
Vi lever här och mår bra även om det nästan är med nöd och näppe, haha. Jisses, jag hade glömt hur jobbigt det är att flytta. Lägg där till att göra det själv och med en 3,5 åring som stjälper mer än hon hjälper så är kaoset och utmattningen total. Nu har jag fått hjälp av nära och kära men de där besluten som måste tas och att leva i kaoset är jag ju själv om. Är skillnad på att vara två som flyttar, helt klart. 
 
Egentligen är det ju KUL det här med flytten men min kropp strejkar så jag längtar tills allt grovjobb är klart och jag kan börja ägna mig åt den roliga biten så som att välja gardiner, köpa nya tavlor och beställa förstoringar. Innan jul ska jag nog vara där, hihi!
 
Vi har ett stort vardagsrum nu där vi ska ha vårt matsalsbord. I köket kommer det blir trångt med ett fullstort bord så jag kikar på ett mindre att ha där för exempelvis frukostar och vardagsmiddagar när det bara är jag och Jolie. Jag har blivit så kär i det vänstra men det lutar mot det högra då prisskillnaden är relativt stor. Båda är från IKEA. 
 
Nu ska jag fortsätta att måla en garderob här. Är utan internet ett par dagar nu men bloggar mellan varven tills allt är på plats och som vanligt.
 
Happy Sunday Sweeties ♥Kommentarer

Ja det är väldigt stor skillnad på att vara två eller ensam och flytta. Lika så att ha barn när man flyttar :) Men när man är klar är man rätt nöjd över sig själv som klarat det :)

Men det är ju roligt att flytta. Åå jag är så spänd på att få se resultatet sen. Du måste visa hur det ser ut sen :) Kram vännen!

P.s Btw, i veckan tänker jag ge mig på milen. Håll tummen så är du bussig! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »