Ett, två, tre....Andas!

Hej hopp från en något frustrerad bloggare...
 
...att blogga utan internet och dator är ju inte det lättaste. Visst fungerar det att uppdatera från mobilen då och då men det blir ju inte samma kvalitet. Inspirationen är på topp och jag har massa skoj att blogga om - träning, flytt, vardagsliv och annat smått och gott. Precis den där variationen som både ni och jag gillar. Träningsskolan. Kommande inredning. Ja, det ska sprutas ut inlägg här i höst, men först måste jag få igen både dator och internet. Ringde och bråkade med Telia senast igår men det ser ut som att jag blir utan internet minst en vecka till. Suck, suck.
 
Annars kör vi VAB-stuga här. Vi har toppat förra veckans utredning med hostiga nätter och halsont på liten. Jag pusslar hit och dit för att få ihop jobb med VAB och börjar känna mig lite smått slutkörd. Andas, blickar mot helgen och tar nya tag nästa vecka. That's the plan!
 
Just nu - målning pågår!
 
Vi lever fortfarande i totalt kaos men jag börjar faktiskt se ljuset på tunneln nu. Alla väggar är snart färdigmålade och garderoberna likaså. Köket är inne på slutrenoveringen och sedan kan de sista kartongerna packas upp. Tjihooo!
 
Kramar från oss ♥
 
Ps. Jolie är fortfarande under utredning men pigg och glad annars förutom förkylningen nu då. Tack för alla fina hälsningar till henne!Kommentarer

Krya på er..:-D
Mvh camilla

Anonym

Hejsan Malin, jag beklagar verkligen att dina tjänster inte fungerar som de ska. Jag vill gärna se över om det finns något jag kan göra för att hjälpa dig, men för att hjälpa dig behöver jag dina abonnemangsuppgifter.

Vänligen kontakta mig via denna länk så ska jag se över ärendet: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

Med vänlig hälsning

Dennis Olsson-Yaouzis
Telia Kundservice

ååh. hoppas du vill dela med dig av lite inredning sedan när ni kommer på banan :)

malena

Vad härligt att ni snart är klara med allt. Jag hör gärna mer om vad ni har gjort i lägenheten sen!:) Hoppas ni är helt friska snart!

Ser fram mot kommande blogginlägg. Hoppas det ordnar sig med allt snart.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »