Glädjetjut!

Vips sa det så var även denna helg över. Jag har slitit på med lägenheten hela helgen och sakta, sakta, sakta börjar det nu ta form. Inser dock att det kommer ta mycket längre tid än vad jag först tänkt mig. Väggar och garderober ska målas, möbler ska köpas och byggas, gardinstänger, blombrädor, ja, i princip allt måste fixas innan jag är vid det roliga så som att köpa blommor, gardiner och prydnadskuddar. Längtar!
 
Idag har jag i alla fall köpt köksbordet jag bloggade om förra helgen, det blev den enklara varianten, och har även spanat på några soffor hos MIO. Har hittat en favorit men såklart är det också det dyraste, som alltid, haha!
 
Senaste veckan på Instagram ♥
 
Cykelstolen levererades i fredags och igår gjorde jag och Jolie premiär. I regnrusk och höstvindar drog vi iväg runt 18-tiden igårkväll och OJ så kul vi hade. Jolie tjöt av skratt bak på cykeln och hade det inte varit för att vi hade en tvättid att passa hade vi nog cyklat halva natten. Vilken succé!
 
Har ni haft en bra helg? Hoppas det!Kommentarer

Härligt med cykelturer! Har varit så nära att köpa mig en ny cykel med tillhörande barnstol flera gånger. Men är rädd att den inte skulle användas så mycket här ute på landet, tyvärr. Nu är det kolsvart om kvällarna och nästintill livsfarligt att cykla på våra krokiga vägar, trots lampa och reflexväst. Lit synd för det är både nyttigt och roligt att sticka ut med cykeln ju. Får köpa mig en nästa vår :) Kram vännen!

Lena Lööv

Hej hopp! Vad härligt det är att se hur det går för er med flytt å allt. Förstår att du längtar tills det är dags för det lite roligare "fin-liret" : ) Hoppas vi ses i Trosa också! Kram Lena

Madelene

Cykelturen lät fantastisk!
Jag har en fråga ang. Träning. Jag blev mamma för snart 6 månader sedan. Har precis börjat träna igen och nu börjat med att träna efter Olgas bok. Men jag undrar om jag kan träna badminton och cykla fast att min bålstabilitet och knip muskeln inte är så bra?. Det är endel hopp och snabba förflyttningar i badminton. Tränade detta innan graviditeten. Vill gärna veta om det skadar mer än gör nytta innan jag börjar. Tack för en super bra blogg. Jag tycker det är roligt att det är en blandning av träning, inredning, privat osv. Vardagsliv alltså. ?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »