HAPPY Wednesday!

Hej vänner!
 
Jag är fortfarande utan internet, en månad efter att jag anmälde flytten till Telia, därav att det fortsätter vara lite glest mellan inläggen här. Så himla tråkigt och så dålig service av Telia. Jag brukar inte hänga ut företag och ger dem alltid en och två och tre chanser för att rätta till sina misstag men Telia har verkligen inte gjort någonting för att hjälpa mig. Stor tumme ner. 
 
Men, nog om det nu. Jag är, som vanligt, på jobbet och här pågår onsdagspeppet för fullt. Halvvägs till helg och det är något speciellt med onsdagar och stämningen som skapas då. Jag ska strax köra mitt cirkelpass som jag alltid har på onsdagar vid lunch och efter det väntar en eftermiddag med PT-klienter. 
 
HAPPY Wednesday!
 Kommentarer

Härlig pepp!:) Glad onsdag!

Elin

Sånt kan verkligen göra en irriterad, fy på er Telia. Dem kunde åtminstone gjort som vårt bolag gjorde. Dem skickade hem ett mobilt bredband då det blev knas med flytten, så istället för att stå utan kunde vi ju använda det under tiden.
Ha en fin kväll!

Anonym

Tipsar dig om att begära ersättning från dem sedan. Man kan få upp till 2400kr om man är utan deras tjänster . Beror på jur. Många tjänster och hur länge man varitvutan dem! Problemet med Telia är att de har för få tekniker som far runt och fixar alla omkopplingar (eller bad de mu gör) så det tar sinnessjukt lång tid att få sitt problem löst. Och om den utlovade teknikern faktiskt kommer aå har de en vana att inte komma på den utlovade tiden. Plus dock är att man faktiskt för väldigt trevligt bemötande när man ringer deras kundtjänst, oavsett hur sur man själv är😏!! Ha en fortsatt trevlig kväll! Och förresten så kan du ringa och säga att du verkligen behöver ha tillgång till internet aå ska du kunna hämta ut mobilt bredband på närmsta Teliabutik!!!

När jag skrev om att vi inte hade ngt internet på min blogg så fick jag en kommentar av en på kundservice på Telia. Haha. Han erbjöd sig att jag kunde beställa ett mobilt bredband. Dock så fick vi tillbaka vårt rätt snabbt så jag behövde aldrig beställa nåt. Jag hoppas det ordnar sig snabbt för dig för jag vet hur trist det är när det inte funkar. Kram!!

Hoppas internet fungerar för dig snart!

Agnes

Hej! Jag funderar när inlägget kring alla kosttillskot kommer. Hur det fungerar/inte fungerar och varför det är bättre att äta allt cleant utan tillskott :) Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »