Laserbehandling

God morgon!
 
Jag har precis slagit mig ner på kontoret på jobbet efter en morgon i full fart. Mellan flyttstök och utredningsbesök för Jolie så har jag, som jag nämnde tidigare i veckan, påbörjat en ny behandling för mitt bäcken. Det är en intensiv laserbehandling jag kommer gå igenom under en månad framöver. Behandlingen i sig går snabbt men det blir ändå ett extra pussel med schemat då jag ska ta mig till och från sjukhuset varje morgon. Skaffade busskort igår så nu går det lite smidigare, i väntan på den där cykelstolen till Jolie. Det extra pusslet är dock värt det tusen gånger om då det faktiskt finns chans att jag kan bli helt bra. Det pirrar i magen bara jag tänker tanken. Hoppas, hoppas!
 
Me ♥ Espresso House

Veckans sista arbetsdag är fullbokad med tre PT-klienter, ett gruppträningspass och adminjobb där emellan. Väntar även på samtal från Barnkliniken dit vi nu är vidareremitterade. Känns tryggt. 
 
Puss & kram!Kommentarer

Skönt om det funkar, själv fick jag tummen upp av sjukgymnasten att jag mest troligt kan börja springa efter nästa vecka. Det var ett lyckorus kan jag lova :) Sen kommer det ta månader innan jag får träna överkroppen men det är värt det i slutändan :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »