Nya soffor på plats

God morgon vänner!
 
Jag gick tillslut för två soffor från Ektorp och i torsdags fick vi dem på plats. Nu har vi ju varit borta i helgen men både jag och Jolie är redan så nöjda. Det blev mycket bättre med vitt än vad jag trodde och sofforna gör sig så bra i rummet. Tänkte införskaffa en fotpall i samma serie också, sedan är jag nöjd. Ja, sen ska gardiner, blombrädor, taklampa, myslampor och matta på plats också förstås. Men soffan känns som den det jag kommer att bygga rummet runt så känns så skönt att ha den på plats. Nu funderar jag på vad jag ska satsa på för matta? Vill nog ha en ryamatta men frågan är vilken färg? Jag är inne på ljusgrå eller ljusbeige men har fått för mig att ljusgrått är mer lättmatchat till det mesta?
 
Suddiga morgonbilder med liten som spelar RadioApan efter tips från Nina igår efter att jag gjort en efterlysning på Facebook. Räddare i nöden på tåget, hihi!
 
 
Vi har haft en lugn och skön morgon men ska snart göra oss i ordning för dagis och jobb. Vi har stressat iväg tidigt på morgonen i flera veckor nu så denna morgon uppskattas verkligen. Det lilla i vardagen som ger extra mycket så här i höstmörkret.
 
Hoppas ni får en fin start på veckan!Kommentarer
» Erika

Jättefint vännen! Och jag tycker med du ska satsa på grå matta. Ljusgrå! Kolla in ryamattorna på Ellos. Snygga, billiga och faktiskt i bra kvalité :) KRAM!

Mia

Vill börja med o tacka för en bra blogg. Va fint ni börjar få. Fint med ektorpsofforna😊
På rusta finns det jättefina "rya"mattor till bra pris. Vi köpte en mörkgrå matta där. Ha en fin vecka.

Caroline P

Ljusgrått är ett säkert kort och dessutom så snyggt till det vita och rosa. Ellos har fina mattor och vid rätt tillfälle (med en rabattkod) kan du få en fin matta till bra pris.

Sååå himla fint det blev! Jag röstar för grå matta, är det grå väggar ni har? Åh, vill besöka NU och se live <3 Har så lust att byta ut vår nerkissade och fula soffa också men antar att det får bli efter flytt… inget på gång än alltså men flytta ska vi ju, även om man inte kan leva i den tanken och jag blir tokig!!!

Puss på er <3

» Hanna

Jättefina soffor. Ser rent och fräscht ut. ^^

Jättefint! Jag funderar på samma soffor. Men jag känner mig lite feg när det gäller vitt. Jag tycker att det är så himla fint, men jag vet inte hur länge barnen låter det vara just vitt.
Men jag kan inte riktigt släppa tanken på det. Det blir nog vitt ändå :)
Jag röstar också på grå matta. Tror att det kommer matcha fint.
Kram

Tycker det blev jättefint och hade nog satsat på en ljusgrå matta, men det är bara jag och jag är inget proffs. Superfint du börjar få iallfall =)

Såå fint det blev!=)

Vad fint det blev!

Viola

Hej Malin!
Tänkte bara tipsa om mattan Gåser på IKEA i färgen beige. Den ser lite ljusgrå ut. Finns många fina bilder på den i olika bloggar. Den finns även i mörkgrå och offwhite. Kommer själv att köpa den inom kort, tycker den passar fint till de vita ektorpsofforna som även vi har. Trevlig blogg du har! =)

Som många andra, en ljusgrå matta vore fint :-) På rusta har de riktigt bra priser :-)

Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »