Thule RideAlong Cykelstol

Vi blev utan bil här förra veckan, jag och Jolie. Fram tills nu har jag och Mattias delat bil men då vi krockade med den för en tid sedan och den därmed nu löstes in av försäkringsbolaget så kände vi att det inte var läge att köpa en ny bil tillsammans. Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra med en egen bil, som trots allt är en stor kostnad, men bestämde mig tillslut för att testa att vara utan ett tag för att se hur det går. Väldigt ovan känsla då jag har haft både bil och körkort sedan jag var 18år. Har svårt att se att jag kommer klara mig då jag är väldigt beroende av den både privat och i jobb men jag tänkte göra ett försök i alla fall. För att förtydliga - klarar sig gör man såklart alltid men frågan är vad priset och energin för det är. 
 
För att underlätta vår nya vardag utan bil klickade jag hem en cykelstol tidigare idag. Jag har fortfarande inte köpt någon cykel, haha, men har fått lov att låna Mattias cykel ett par veckor. Hoppas nu på en snabb leverans av stolen så att jag och Jolie kan ut och testa :)
 
Har ni någon erfarenhet av cykelstolar och Thule RideAlong? Är det ett bra köp? Till märket sätt nu alltså. I hope so!
 Kommentarer
» KIKKI

Åh, förstår den känslan att vara utan bil. Jag höll på och lånade min mormors bil varannan vecka när jag hade Albin så jag kunde skjutsa till dagis osv innan jag köpte min egna. Lite lättare att klara sig utan bil om man bara har sig själv att tänka på. Det är ju så mycket lättsammare med bil, skulle aldrig kunna vara utan nu.. :) Men lycka till med cyklandet, Jolie lär säkert tycka det är skoj iaf!

Skulle inte klara mig utan bilen men det vore skönt för plånboken att inte vara så beroende av den...

» Kajsa

Jag kommer bli utan bil nästa månad, blir spännande. Har en cykel och tror jag ska köpa en cykelkärra, för annars blir det ju verkligen svårt att få med båda barnen. Men det känns ändå bra - för plånbok, miljö och hälsa :P

Däremot kanske det blir några svordomar dom dagar det är snöstorm ;)

Moa

Jag och mitt ex har delat bil i säkert 1,5 år... Men nu är det inte riktigt så längre. han har bilen mer ofta och jag inser att jag faktiskt vant mig vid att vara utan, använda cykel eller kollektiva färdmedel. Behöver jag storhandla så får jag säkert låna den. Det känns skönt att inte vara beroende av en bil faktiskt. Man klarar sig utan bättre än man tror :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »