Den där känslan...

Ni vet när man hämtar nästan sist på dagis. När leendet hos barnet vid hämtning snabbt övergår till tårar och skrik av trötthet. När den där tio-minuters-promenaden hem tar en halvtimme. När middagstid har passerat med en timme. När det inte finns något snabbt och lättlagat hemma utan man får börja från grunden på alla sätt och vis. 
 
Den där känslan sen när magarna åter är mätta, minerna glada, barnprogram i fullgång på TV:n och man får sjunka ner i soffan med "kaffe på maten" några minuter innan det är dags att börja med kvällsrutinerna. DEN känslan NJUTER jag av just nu. Lovely vardagsliv!
 Kommentarer
» Eva

Jag tror alla vi som har barn förstår och kan relatera till detta! Barnen blir så vansinnigt hungriga när de är på förskolan också, nästan alltid panikhunger, kanske är det tröttheten också. Som du skriver, känslan sen när maten ligger i magen och de är glada är obetalbar. Kram!

Svar: Ja, en av de bästa stunderna på dagen, helt klart :) KRAM!
Malins Blogg

Vet vad du menar även om jag inte har barn att hämta :P

Svar: Kan tänka mig det, mat i magen och en lugn stund i soffan är alltid skönt, kids eller ej :)
Malins Blogg

» Sam

Lovely :)

cool header du har på din blogg

Svar: Tack!
Malins Blogg

» Linda

Åh, jag vet precis känslan! :)
Dock brukar barnen ha det rätt bra när de är kvar länge på förskolan, då får man tid att rå om bara dem och den stunden brukar vara rätt mysig, både för barnen och pedagogen, tycker jag i alla fall :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »