Flyttflex!

Hej vänner!
 
Jag får lov att flexa lite idag och imorgon för att hinna med allt med flytten här men nu ska jag bege mig ner på jobbet och trots att jag är lite småstressad ska det bli väldigt skönt att slippa kaoset här för ett par timmar. I eftermiddag får vi förhoppningsvis börja bära även om vi mest troligt sover åtminstone en natt till, kanske två, i denna lägenheten. Jolie har lovat att bära sin leksaker "så kan du som är så stark ta soffan mamma" som hon så fint sa. Haha. Glad att hon har höga tankar om mig ;)
 
Happy Monday!
 Kommentarer
Elin

Haha, så härlig hon är! Klart du kirrar det :)
Så spännande med flytt!
Kram!

Mamma Mia

Å vad jag önskar jag bodde närmare (för tusende gången av olika anledningar) så jag kunde hjälpa dig med flyttstädningen åtminstone ...

» Emma

Hihi! Vilken underbar kommentar! 😂 Ungar är så härliga när de klurar på saker.

» Emma

Hihi! Vilken underbar kommentar! 😂 Ungar är så härliga när de klurar på saker.

Nina

Spännande med flytt! Vi ska själva ta oss från en trea på ena sidan stan till ett radhus på andra sidan stan nästa sommar och har både börjat fundera på inredning och inventering/rensning. Och hur man ska lösa det med logistiken. Vår tjej är två då och man vill ju inte bo i värsta flyttkaoset med en liten, samtidigt är vår säng och garderob bökigast att få ut/in så det vill man ju ta först :P Tips mottages gärna.

Herregud vad underbart med en sån god motivation till all träning, du har nog världens sötaste dotter. & gud så söt header du har!! Kram

Haha, sötnos. Klart starka mamman ska ta soffan <3

Malena

Rolig kommentar och fin bild. Lycka till med nya lägenheten. Pusta ut med en kaffe i soffan då och då, för att orka med flytten.:)

» Ida

Vad gullig :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »