Friday Selfie

Gooood morning Sunshines!
 
Att få en sådan här vacker höst är ju minst sagt grädde på moset efter vår härliga sommar. Jag vet inte hur ni har det i resten av Sverige men här i Sundsvall har vi kyliga och krispiga morgnar följt av varma, sköna höstdagar. Nu börjar träden skifta färg och vi har förhoppningsvis en fantastisk tid framför oss. Jag har planerat att vara utomhus på ett sätt eller det andra hela helgen. Underbara höst!
 
Happy Friday!
 
Först väntar dock en dag inomhus på jobbet vilket känns helt okej. Jag har haft en intensiv vecka med utbildning, möten, inskolning av ny personal och till på det det vanliga med PT-klienter, gruppträning, MAMA Baby+, och allt annat administrativt och praktiskt som hör till mitt jobb. Idag har jag dock planlagt en lugn dag utan kunder för att komma ikapp mig inför helgen vilket känns skönt. Jag börjar sakta men säkert hitta min nya roll och finna rutiner som passar mig. Tumme upp!
 
 
Vad kul med sådan respons på föregående inlägg. Livet kom emellan här hemma men jag ska ta upp spåret under helgen så stay tuned. Nu ska jag kila iväg mot jobbet, måste dock kika in hos Elin på vägen och köpa schampoo, tvättardag idag (som ni ser) och schampoot är helt slut. K-A-T-A-S-T-R-O-F som Jolie säger var och varannan minut nu för tiden. Uppsnappat från barnprogram, såklart ;)
 
Glad fredag på er finisar!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »