Gran Canaria

Hej vänner!
 
Jag är så sugen på att åka en vecka till solen med Jolie i höst och funderar starkt på att söka en vecka ledigt någon gång under november. Känner att hon är så stor nu så att det inte skulle vara några som helst problem att resa själv med henne utan tror tvärtom att både hon och jag skulle få ut mycket av resan. Gran Canaria är ju solsäkert och ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Gillar då de så lokala byarna och ställena mer än turistfällorna men sitter faktiskt och kikar barnvänliga all-incklusive-hotell för fullt i skrivande stund. Har ni något ni kan rekommendera i Puerto Rico / Amadores? 
 Kommentarer

Så skönt. Skulle inte sitta helt fel här heller att åka en sväng utomlands. :)

Hade ju verkligen inte suttit fel ;(

Ser super härligt ut!

Erika

Har varit på det hotellet du lagt ut på bild. Var där över nyår när vår dotter var 1 1/5 år, ca 3 år sedan. Kan tyvärr inte rekommendera just det. Men själva byn var mysig och gillar man backar att promenera i har man kommit rätt :) Barnpoolen var super kall. Var bara en av alla pooler på bilden som var uppvärmd och maten var ingen höjdare alls där tyvärr. Leta efter något annat är min rekommendation, men stranden var fin så själva platsen kan jag rekommendera :)

Anonym

Hej! Vi bodde på Lopesan bao bao i Meloneras och det rekommenderar jag starkt till alla, allt är nytt och superfräscht. Vi var innom puerto rico, dettycker jag var allt för mycket charter...faktiskt ett ställe jag inte hade bott på, men det är ju bara mig:)

Yasmine

Glømde och skriva namn-anonym var mig: Yasmine

Akka

Klart ni ska åka! Min moster älskar Amadores, blir deras 17e eller 18e resa dit i november! Som tur är kräver ju inte kidsen de häftigaste poolområdena än i Jolies ålder. I år blir det Las Meloneras för oss i november och Clubhotel Riu Gran Canaria. De har fått väldigt bra omdömen och för G som är 2 1/2 tror jag det kommer passa bra med mycket ytor och nära till strandpromenaden och stranden. För ja, helt ärligt är all inclusive guld värt när man reser med liten!

» Sofia

Åh, så kul :-)

Åhh härligt!

Vi var i las meloneras i vintras och var supernöjda. Porto Rico tycker jag personligen är ganska tråkigt. Hoppas ni hittar nåt mysigt ställe ni trivs med! :-)

emelie

Ett hotell jag kan rekommendera! http://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-arguineguin

bra mat, solsäkert, nyrenoverat, bra underhållning för både barn och vuxna och även svensktalande personal.
Åkte jag och en kompis och vi är bra sugna på att åka tillbaka, så kan verkligen rekommendera!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »