Happy Lights

Åh, jag längtar så tills flytten nu och söker inspiration så snart jag får chans. Ska bli så kul att få inreda på riktigt igen och göra oss hemmastadda. Jolies rum ska bli roligast och efter det längtar jag nog efter att få fixa och trixa med vardagsrummet. Vi har bara sett lägenheten en gång och jag kommer inte riktigt ihåg hur den ser ut men det jag minns är att vi nog måste köpa en ny soffa då vår nuvarande kommer se pyttepytteliten ut i det stora vardagsrummet. Ett lyxigt problem, hihi!
 
 
Jag vill köpa Happy Lights med. Gärna en slinga till varje rum och i olika färger som bryter av mot allt det vita vi har. Flytlasset går runt månadsskiftet någon gång, har inte ett exakt datum, men trodde då aldrig jag skulle längta så till oktober!
 
Ps. Tar tacksamt emot inredningstips från er. Hemsidor, Instagram, Bloggar och liknande. Jag gillar ju ljust och vitt åt det lantliga hållet men med moderna detaljer här och där. Typ så!Kommentarer
» Elin

Kolla in styleroom.se, där finns huuur mkt inspiration som helst! Och billigare version av happylights hittade jag på rusta idag! :)

Svar: Tack för tips! Ska kika både Styleroom och Rusta :)
Malins Blogg

Vad kul att få inreda. Jag skulle vilja göra om typ allt här hemma....

Tre inredningsbloggar jag gillar är:
http://trendenser.se/
http://trendspanarna.nu/
http://centren.blogg.se/

» Lina

En sida jag nyss halkade in på som jag tycker är jättemysig, är http://inwhite4you.se/ där har de lantlig vit inredning i Shabby chic-stil, om du gillar det :)

Hejsan! Jag såg precis era regnjackor från lager157 på instagram och de är ju såå fina! Tänkte höra med dig hur de är i storlek? Hur lång är du och vilken storlek tog du? För den ser ut att sitta väldigt bra i armarna på dig :)
Tack på förhand!

Lina

Hanna Edlund är en härlig pingla som pysslar mycket själv och till bra priser. Kolla in hennes blogg (www.pyssleriet.blogg.se) samt instagram (madebyhanna) :)

» Malin

Tänkte bara tipsa dig om att det finns liknande ljusslingor på Rusta för en mycket billigare peng, inte i så många olika utföranden men jätte fina verkligen! Jag har en i tjejernas rum som är rosa/lila/vit och jag är så nöjd med den. Det blir sådär mysigt och lagom sken av den!

» Elin

Att få pyssla om och göra fint där man bor är nog bland det bästa som finns, förstår att du längtar!

Jag måste tipsa om Swelamp, som har många fina lampor. Happy Lights finns att beställa därifrån. Besök swelamp.se!

Svar: Tack för tips, ska kika!
Malins Blogg

Så jäkla fina lysbollar! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »