I ♥ Asics Gel Convector

Ingen av har väl missat min kärlek till Asics och deras skor. Det är på gott och ont det där då det är enkelt - jag köper alltid samma modell och behöver inte ens pröva, bara att knata in och betala, samtidigt som det är tråkigt att jag missar så mycket kul och snyggt i andra modeller. Men funktion går före utseende alla dagar i veckan och för det mesta finns min modell i härliga färger så jag ska inte klaga.
 
Cirka en gång i halvåret brukar jag få fylla på skoförrådet och denna gång är det mina blåa som ryker. De grå/rosa nedgraderas och används som uteskor under motion men ej träning (till och från gymmet till exempel) medan de neonrosa får vara med på träningspassen inne i gymmet. Brukar egentligen växla mellan tre par (utomhusträning, inomhusträning samt slit-och-släng) men ligger visst lite efter och mina blåa överlever inte en dag till. Måste med andra ord köpa ett par till inom kort men vill vänta in någon ny färg, rosa i all ära men variation är ju kul, hihi!
 
 
Svårt att fånga färgerna ordentligt på bild men de nya är härligt neonrosa med svarta och gula detaljer. Roligare än de grå/rosa som helt plötsligt känns väldigt dassiga till färgen.
 
Hörrni, onsdag är avklarad, två dagar till helg med andra ord. Tjihoooo!Kommentarer
Nilla :)

Snygga!. Jag har ett par Asics som står hemma, hade för ett tag glömt bort dem och då jag hittade dem så kändes de så klumpiga tyckte jag efter att ha haft nättare träningsskor ett bra tag. Dock är de där asicsen oranga och lila så de är kanske lite för fina för att bara stå där, dags att använda dem igen, ha ha
Happy onsdag till dig vännen <3

Så fina! Måste köpa nya dojjor så kanske ska köpa sånna :)

» Kate

Finns inga andra skor som slår Asics..
Kram Kate

Älskar Asics skor och vill inte använda andra. :-)

Helena

Asics er best altså!!
Kjøpte nye Gel-Kayano før sommeren å er såå fornøyd!
Å utseendet er et stort pluss i kanten😉

Både snygga och sköna!

Underbara!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »