iElm Design

Hej Sweeties!
 
Har ni sett vilken fin jacka Jolie har? Jag har inlett ett samarbete med iElm barnkläder som designar och syr upp plagg på beställning. Ni kommer garanterat att få se mer av dem i bloggen framöver. Även klänningen som skymtas under jackan är från samma märke. Så himla fin!
 
 
Det blev cirka fem minuters gudtjänst för oss i förmiddags då vi i stället  hängde på kyrkans skattjakt för de små. Sång, pyssel och lek för att sedan avsluta med fika vilket uppskattades av både mig och Jolie. Vi har aldrig varit till Hagakyrkan förut men efter dagens besök blir det garanterat flera. Supermysigt och perfekt söndagsaktivitet. Tummen upp på det.
 
Nu ska jag krypa ned i soffan för en natts sömn. Är utan säng här i flyttkaoset och kommer så att vara i några dagar. Jolie erbjöd sig snällt att jag fick sova hos henne men tror nog jag föredrar soffan trots allt, känns liksom lockande att kunna få sträcka ut benen, hihi!
 
God natt ♥Kommentarer

God eftermiddag..så fin din blogg har blivit med alla tränings tips & pepp..så fina bilder på din dotter :) så söt hon är..krma kram

» Mire

Ååh hon är så söt. Jag älskar din header-bild, lätt bästa headern jag sett på länge!

Live, M

åh vilken sötnos!

» Sofia

Vilken otroligt söt dotter du har och otroligt fin jacka! Bor också i Sundsvall och har precis hittat till din blogg och jag gillar verkligen din blogg! :)

» moa

wow, vilken fin jacka =)

Sådan sötnos:)

söt


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »