International Street Market

Hej vänner!
 
Jag checkade ut tidigt från jobbet idag för att jag och Jolie skulle hinna med fredagsmys nere på den internationella matmarknad som pågår i Stenstan just nu. Trots att regnet hängde i luften så myllrade stan av människor och stämningen var lika god som en varm julikväll. Vi gick runt och kikade lite, Jolie köpte hem torkad frukt som lördagsgodis samt att hon fick lov och välja ett par fudgebitar. Själv hade jag siktat in mig på osten men orkade inte riktigt med trängseln som var just vid oststånden så vi köpte lite varm mat i stället och slog oss ner i en trappa vid stora scenen. Supermysigt och perfekt smygstart på fredagsmyset!
 
 
Skruttis somnade tidigt ikväll och ska jag vara ärlig lär jag nog också sussa snart. Har på Idol på TV:n men tycker alltid det går trögt i början innan man satt sig in i alla deltagare vilket lär ta några program. Jag har alltså inte sett audition i år. Frågan är om det är värt att sätta sig in i? Orkar man ett år till? Haha!
 
Trevlig fredagskväll kära vänner!Kommentarer

Härlig start på helgen! Jag har också skippat idol i år, funderade på att se ikväll men så var det ju Röglematch så köpte matchen istället för att kolla idol ;)

Så söt hon är din dotter :D

Fin blogg du har! :)

Kul att du uppmärksammas på startsidan. Det är du verkligen värd. Kram

Vilken mysig matmarknad! :)

Fina bilder!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »