Magiska skogen

Vi fick en sån härlig dag på Norra Berget igår och endast de sprakande löven som börjar dyka upp lite här och där skvallrade om att det faktiskt är mitten av september och inte mitten av juli. Solen värmde så gott och termometern visade 22 grader i skuggan. Underbart. På vägen hem stannade vi till i skogen där ljuset och stämningen var så magiskt att det nästan gick att ta på. Hade vi inte haft slut på matsäck och varit så hungriga hade vi kunnat stanna i skogen hela kvällen. Så himla härligt och friluftsmänniskan i mig längtar efter mer!
 
 
Idag skiner solen precis som igår men däremot ser det ut och blåsa och jag gissar att det inte är ljumma julivindar som fläktar, hihi. Vi ska sätta på oss lite mer skogsriktiga kläder och göra en favorit i repris. Igår när vi kikade in bland träden blev det ju bara en kortis på vägen hem, idag satsar vi på en heldag i skogen. 
 
Happy Sunday!
 
PS. Innan skogen ska vi kika förbi vallokalen och RÖSTA. Snälla, gör detsamma ni. Rött, blått, grönt eller rosa, det spelar faktiskt ingen roll vad vi röstar på så länge vi lägger en röst för att hålla de främlingsfientliga borta. Kommentarer

Härligt med en utflykt i skogen!

Söta bilder :)

Men åh va härligt med lite extra sommar sådär igen <3 Underbara bilder med såkalrt, som alltid.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »