MAMA Baby+

Hej vänner!
 
Mitt koncept MAMA Baby+ är nu i full gång och vi är redan inne på vecka 3. Det är så kul att se att mammorna som deltar redan har börjat utvecklats och jag ser framemot att se hur långt de kommer att ta sig. Jag har lagt mycket tid på att prata och förklara och på att testa och känna efter för mammorna denna säsong vilket känns helt rätt. Jag är övertygad om deltagarna inte bara kommer få de resultat de vill ha utan även att de lär känna sin kropp för att kunna träna rätt både nu och i framtiden. 
 
En nyhet för säsongen är att vi kommer att fortsätta träna inomhus när vädret inte längre är med oss framåt hösten. Tanken är att nya mammor ska kunna droppa in eftersom och att man inte ska behöva invänta terminstart samtidigt som de mammor som redan är igång får fortsätta utvecklas. Självklart får barnen vara med både utomhus och inomhus - allt för att underlätta och uppmuntra till träning för mammor!
 
 Kommentarer

Vilken otroligt härlig och smart idé! Gud vad jag önskar att jag kunde vara med på det där! Skulle vara supermotiverande att få träna med andra mammor och dessutom få ha med sina barn! You go girl! Bra jobbat där! :D

Så himla bra ide! Har inte kollat om något sådant existerar här men ni verkar ju ha så kul också! Måste kika runt, blir inspirerad av dig helt klart :)

Men åh! Du är ju bäst! :) Så himla härligt att se såna där bilder i kontrast till alla gymbilder :D Love it!

Åh vad jag önskar att du fanns lite närmare. Jag vill också vara med på dessa MAMA baby + träningar! Du funderar inte på o flytta ner till Götet istället? ;) Hihi!

Nej vilken rolig grej :)

Vad kul!

Gud vad härligt att träna ute:)

Så härligt initiativ! :)

Så härligt initiativ! :)

Så härligt initiativ! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »