Positiv smärta

Tittut från fredagsmyset!
 
Vi gick all-in idag med pizza, ostbågar och glass till fredagsmyset och är nu mätta och belåtna hela högen. Jolie ändrade sig dock halvvägs in i pizzabaket och beställde in blodpudding istället så vi fick bjuda ner Mattias på middag som hjälpte mig att äta upp pizzan. Tack och lov för det, hihi!
 
Nu sover skruttis och jag har krupit upp i soffan. Gjorde en triggerpunktsprovokation idag, tror man säger så, och har nu väldigt ont i bäckenet. Dock är smärtan positiv på så sätt att ännu en pusselbit nu fallit på plats i det där tusenbitarspusslet vi håller på att lägga jag och min käre sjukgymnast. Uppdaterar er mer om det ämnet vid senare tillfället. Nu fredagsmys med slutdebatt - visst röstar ni på söndag? Jag har redan bestämt mig men försöker ändå hänga med så gott jag kan. Viktigt att vara påläst oavsett vilken sida som segrar på söndag.
 
Happy Friday!

 
PS. NÄR blev det så mörkt? Poff sa det så var det plötsligt kolsvart en kväll här i veckan. Hösten är visst här på riktigt nu... På gott och ont!Kommentarer
» Niles

Men är inte mörkt trevligt? Tycker det är super!

Hej Malin!

Jag har en fråga, eller skulle behöva lite tips om du har sådana. Känns som du kanske har koll då du både varit gravid, jobbar med mammor och ät PT. :)

Jag är gravid och går in i v24 imorgon. Har hittills inte haft några problem eller krämpor alls, men inatt/tidigt imorses vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i ländryggen. Jag misstänker att det kan vara en kombination av jobbet som innehåller mycket spring och lyft, både lätta och tunga + tunga lyft i och med att vi är mitt uppe i en flytt + den växande magen och kanske även att jag legat konstigt under natten. Jag hoppas såklart att det handlar om att det blev lite mycket igår, mer än att det är något återkommande och ihållande under graviditeten. Men, det jag undrar... Har du några bra tips på övningar man kan göra för att stärka ländryggen under graviditeten? Kanske tips på vilken ställning som är bäst/skönast att sova på om man har ont? Tips vad man kan göra rent "akut" när värken sätter in. Eller något annat du tänker på som du läst eller har erfarenhet av. :)

Tack på förhand! :)

Kram

Härlig fredagskväll! Såklart jag röstar på söndag och jag är med på det klara vad jag ska rösta på. Känner mig ändå hyfsat insatt i detta valet :) Puss o kram fina du!

Nilla :)

Ha ha, sötaste Jolie. Kan dock förstå henne, blodpudding är helt klart gott alltså, men att välja det framför hemmagjord pizza vet i fasiken alltså.

Du bidrog till många skratt igår kväll för mig, snapchat är bra grejer alltså, ha ha
Hoppas du har en mysig start på lördag <3
Puss puss


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »