The motivation has returned

Även för mig som jobbar med, brinner för och älskar det mesta som har med träning att göra så går motivationen upp och ner. Jag har senaste tiden haft en riktig svacka som speglar sig ganska bra i hur mitt liv i övrigt sett ut. Dels sjukdomar men även livets berg- och dalbana i övrigt. Ni vet sånt där som är för privat för att blogga om men som har varit och är kämpigt. Sånt som tar energi. Detta har sänkt mig totalt trots att jag vet att träning ger både energi och styrka. Då menar jag inte bara fysisk styrka utan även mental.
 
Därför är jag stolt över dagens pass som var ett mentalt viktigt pass för mig att genomföra. Motivationen är tillbaka. Här ska det rehabas och här ska det byggas muskler!
 
Favoritkläder från Röhnisch ♥
 
Jag fokuserade på styrkeövningar för överkroppen idag för att undvika att använda mitt bäcken som jag har ont i efter en dum rörelse igår. Roddövningen jag gör på bilden var dock inte smartaste valet av övning. Teoretiskt sett borde den fungera för mig då vinkeln i höftled är samma som vid mina rehab-marklyft men dumt att testa en dag som denna. Svårt ibland att hålla tillbaka när "övertaggad-energin" kickar in ;)
 
Hoppas ni har haft en dag vänner. Fredag imorgon, wiiieeeee!Kommentarer
Sara

Vilken fin blogg du har! Jag hittade också tillbaka till motivationen idag och efter min löpträning kunde jag inte fatta att jag tagit en paus!! Det känns såå skönt efteråt både fysiskt och psykiskt

Helena

Håper motivasjonen er her for å bli!
Skjønner godt det blir litt mye til tider...

Håper du får en fin helg!
Klem


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »