The Notebook

Hej vänner!
 
Jag har haft ett sådant mysigt dygn tillsammans med Elma som kom över till mig tidigt igår eftermiddags. Vi hade pratat om utgång tidigare i veckan men bestämde oss istället igår för att satsa på en myskväll på hemmaplan. Sagt och gjort, vi började med en lördagsprommis ner på stan för att dricka kaffe och fika på Espresso House. Blev sedan upplockade av Mattias som ville ha skjuts ut på ett kalas så efter att vi skjutsat honom svängde vi in på ICA Maxi för att köpa godis, ost, kex, chips - ja, allt ni kan tänka er på den fronten, haha. På vägen hem från ICA plockade vi upp sushi innan vi tillslut landade i soffan igen runt 19-tiden. Med middag i magen hoppade vi sedan i pyjmasbyxor, tände ljus och drog igång The Notebook på TV:n. Pratade sedan till långt efter midnatt innan vi sa god natt. SÅ himla mysigt!
 
Nu på förmiddagen fortsatte vi myset med att laga våfflor, dricka kaffe och prata ännu mer om allt ni kan tänka er. Varför vi inte gjort detta tidigare är en bra fråga men vi kommer garanterat att göra det igen. Så välbehövligt både för mig och Elma. Tack älskade vän ♥
 
 
Jag har varit så osäker på om jag har sett The Notebook tidigare. Alla har ju pratat om den men jag har ännu inte riktigt kunnat komma ihåg handlingen. Nu när vi såg den igår insåg jag att jag har sett den förut men det måste varit när den kom för 10 år sedan och att jag då som 16-åring kanske inte förstod vilken vacker film det faktiskt är. Den kvalar helt klart in bland mina favoriter PS. I love You och Älska mig igen. Så fina filmer som alla handlar om kärlek som är så stor så att den gör ont. Fantastiskt, jobbigt och häftigt tycker den stora romantikern här.
 
Har ni tips på fler liknande filmer?Kommentarer

Vad härligt det låter att ha en sådan dag. Får nog ta mig i kragen och bjuda över min vän på något liknande nästa gång jag är barnledig :)

Svar: Ja, gör det, så himla mysigt! :)
Malins Blogg

Anonym

Still mine (Helt underbar, lite notebook-anda)
Dear John
Safe haven
Labor day
Laxfiske i jemen

Svar: Tack för tips! :)
Malins Blogg

Anonym

Jag älskar The Notebook och sitter alltid och gråter floder för att det är så stort och fint med sådan kärlek. :)

Finns nog ingen film i den kategorin som slår The Notebook.
Nicholas Sparks har även skrivit A walk to remember och det är lite samma stil.

Eller jo nu vet jag! Se första 5-10 min av Upp! Underbar och minst lika tårframkallande.

Svar: A walk to remember tipsade Elma om, måste se den :) Tack för tips! Och jag är likadan, tårarna rinner alltid utan stopp, haha!
Malins Blogg

johanna

Safe haven!

Svar: Tror jag sett den men minns inte handlingen så måste kika igen :) Tack!
Malins Blogg

Den vackraste och mest rörande film jag sett är "Förr eller senare exploderar jag" (The fault in our stars). Rekommenderar den varmt! :)

Ha det gott!

Svar: Åh, måste se den, Elma tipsade också om den :)
Malins Blogg

Malin! Lucky one är med en sån härlig kärleksfilm. Se den! Kram!

Malin! Lucky one är med en sån härlig kärleksfilm. Se den! Kram!

Svar: Tack för tips vännen, ska kolla! KRAM <3
Malins Blogg

Matilda

Du bara måste se the lost valentine!!:)

Svar: Tack för tips :)
Malins Blogg

Endless love är riiiktigt braaa!! :D

Endless love är riiiktigt braaa!! :D

Denna filmen är såå fin och romantisk! Jag tycker att du borde se The Last Song. Den är sjukt bra!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »